Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 14 juni 2008

Vintagekukkuu!:)


Här får ni en yttepytteliten sneak peek på klänningen och en klassisk matchande look som jag håsade ihop i morse före jag sprang till morgontåget. Håret är råddigt men lek att det är perfekt;D

Jag tror att jag ska posta ett foto på hela klänningen sen då jag på riktigt ska använda den på nån fest, hon är värd ordentliga Dotd:s.

Använde mig av Blinc-mascaran, Helena Rubinstein Silky eyes i Tender grey, HH Minerals fair foundation och concealer, True Blusher också från HH Minerals och Maybelline Precious Ruby på läpparna.

7 kommentarer:

Sminkan sa...

Ser väldigt tjusigt ut! Själv sitter jag håglös och osminkad vid datorn och dricker kaffe. Orkar inte ens lacka om naglarna. Ska snart kamma till mig och åka iväg och träffa en kompis. Måste ju vara lite social...

SminkJante sa...

Du passar jättebra i färgen på klänningen, makeupen till är klockren. Snyggt som tusan:)

Badbomben sa...

Sminkan: Hoppas du hade riktigt skoj med kompisen din!:) Alltid ibland är man social och då och då är man helt datorkoffeinist.

Sminkjante: Tack raringen! Jag tycker att färgen är så söt, den är så feminin:)

Linda sa...

Så härligt håret ditt är, lovley!! Färgen på klänningen är så fin, den klär dig verkligen :o)

Badbomben sa...

Linda: Tack ska du ha, du är alltid så gullig!:)

Anonym sa...

Fiiint! Är speciellt förtjust i läppfärgen, passar fint ihop med klänningen. :)

Badbomben sa...

Kajsa: Tack snälla!:)