Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 5 juni 2008

Parfymsamples och nagellacksfunderingar


Idag fick jag litet samples på posten, en dag för några veckor sen freebiesflippade jag totalt och klickade hem en massa kostnadsfria samples på all möjliga dofter. (Och kattmatsprover!;D)
Jag känner inte så mycket doft från dem då jag snyter mig stup i kvarten men tror annars också att aromen är väldigt svag i dessa sniffsamples. Samplen är Lacostes Touch of Pink och sen kom det två Mexx-dofter in i brevinkastet; Nice och Wild.Guessparfymen som följde med Glamour är underbar, blev dunderförtjust i den igår! Jag kom till datorn i syftet att recensera den men då jag inte känner doften idag då desad e så däbbd så får det bli litet senare. Istället ska jag lacka naglarna. Kanske det blir didgeridoo your nails ikväll, tror jag vill spara it's all greek to me till en ledig dag:) Eller kanske ni får en grekisk notd idag, vi ska se hur jag gör. Åtminstone blir det rött eller rosa.

Vad har ni för färgs naglar idag?

5 kommentarer:

Linda sa...

Åh parfym prover är guld, då kan man verkligen prova och känna hur de blir på huden och liksom fundera om man trivs i doften eller ej.
Åh mina naglar är olackade och naturella idag, men imorgon ska jag försöka få dem lite färgglada :o)

Jenny sa...

Idag är mina naglar helt naturella, jag har jobbat. :/ Fick jag välja skulle de dock vara lackade i OPI's Cajun Shrimp.

Chistin sa...

Vilken superbra blogg du har!Härligt med en skönhetsblogg :) vad trevligt med parfymprover, beställde också hem touch of pink förrut

Sanna sa...

Jag har Misa Persian carpet:)

Badbomben sa...

Linda: Du har så rätt, min egna hy har en så sötaktig doft ren färdigt så jag måste sniffa länge förrän jag vet om nåt passar med min personliga bouquet:D De här var dessvärre bara sniffningssamples, du vet i vykort, det var litet trams. men guess-samplen var ordentlig:)

Jenny: Googalde nyansen då jag inte känner till den (är inte ännu en fullproffsig opikonässör) och tyckte att den är härlig:)

Chistin: Tack, vad snällt av dig och jätteroligt om du gillar min blogg!:)

Sanna: Låter som en spännande, magisk nyans!:)