Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 10 juni 2008

NOTD: Wet n' wild


Hehee, jag har varit en 1700-tals mamsell idag med sjalett, kjol och en massa människor omkring, (Den här mamsellen körde ändå fuchsiafärgade Opinaglar, öhöm) Nu fick det dock bli annat då naglarna hade bivit skavankiga under dagen. Det blev denna ljusa, silvriga lila från Wet n' wild som jag gillar riktigt bra. Nu ville jag ha nåt trankilt på naglarna och det här kändes som att svepa regnmolnsdroppar på naglarna, luuugn bara lugn;)

Hittar ingen riktig nyansfärg på denna men den här koden E71517 vid sidan, så prosaiskt.

8 kommentarer:

Sminkan sa...

Hade det funnits OPI-nagellack så hade de haft det även på den tiden! ;D
Snyggt nagellack! Jag har nog haft samma/något liknande från W'n'W. En lite spännande pastell!

Jenny sa...

Gud vad snyggt det är med silver! Jag är faktiskt inte ens ett silvrigt lack, kanske är på tiden att jag letar reda på ett. :)

Linda sa...

Åh 1700-tals mamsell- så härligt det lät :o)
Silverlila är så fint, ljuvligt lack!

Badbomben sa...

Sminkan: De skulle dom säkert ha haft! Kanske kinky in helsinki till och med!:D

Jenny: Jag har heller inget enbart silvrigt lack men kör ofta metallicnyanser. Den här är ganska rolig då den lever sitt egna liv i solljuset:)

Linda: Jag ska mamsella imorgon också!:) Får se vad det blir för naglar tills imorgon!

Veronica sa...

Vilket snyggt lack! Liknar det jag precis köpt från Depend, men jag har inte testat att lacka med det än! Underbar färg!

Badbomben sa...

Veronica: Tack, vi verkar matcha igen!;) I synnerhet solen gör lacket rättvisa, blir så månglittrigt då.

Chaosophia sa...

Färgen ser snygg ut! Jag kommer dock att tänka på mina hemska Wn'W-lack jag hade en gång i tiden då jag precis hade börjat använda färg på naglarna.. Jisses vilken dålig kvalité det var!

Badbomben sa...

Chaosophia: Jag gillar också glimmigheten i färgen, tack! Kvalitén är sådär ok tycker jag, inte katastrofdåligt men inte Opi heller:) För priset får man nog valuta tycker jag.