Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 13 juni 2008

Gunkshopping


Var i citymarket på en av mina ex tempore-gunkodysséer, jag hamstrade följande produkter:

-Montagne Jeunesse Foot soak & Foot lotion. Härligt att kombinera dessa med fotbadet, ah! Fötterna känns litet tröttsunkiga just nu, de behöver renoveras efter allt gående/stående på jobbet.-Sally Hansen instant strength för att sköta om klorna (pröjsade bara 2 Euro/ 20 svenska riksdaler för den, de var tydligen på väg ut ur sortimentet) nu då jag tack vare mina hänsynslösa men ljuvliga bloggkolleger blivit lackfreak jag med.

-Anytime No worries spot treatment. Anytimeprodukterna, som nu slutar tillverkas, var alla 70% billigare än vanligtvis i CM, tänkte att jag ännu vill hinna prova på nåt från detta svanesjungande, ugriska sminkbrand.

Ha en überskojig helg allesammans!

6 kommentarer:

Linda sa...

Roliga små fynd!
Måste också ta hand om mina fossingar, man står ju nästan hela dagarna. Ha en härlig&skojsig helg du med :o)

Badbomben sa...

Linda: Nu sitter jag här med ansiktsmask också!:D Och antagligen ska jag prova Godiva-shampookakan med. Helgkram till dig!

Ika sa...

Men äsch, ska de sluta med Anytime? Det förklarar ju varför de var på -70% i min CM också. Har du nån aning om varför?

Badbomben sa...

Ika: Visst är det blääh? Helt onödigt, tycker att anytimekonceptet är helt bra. De ska visst lansera nån ny lillasyster till Lumene, vi får se vad det kommer istället för anytime. Kommer att sakna en del produkter!

Ika sa...

Låter spännande med en ny lillasyster till Lumene. Hoppas det blir bra iaf, och att de kunde behålla nån av Anytimes bättre produkter men i det nya namnet då förstås. Har du nån aning om när de nya produkterna ska lanseras?

Badbomben sa...

Ika: Nej, jag vet tyvärr inget om lanseringstiden. Blev litet sentimental då jag hörde nyheten.

Vi får hoppas att det blir något skojigt istället!:)