Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 12 juni 2008

By popular demand......tadaa! Min "nya" vintageklänning från Play it again Sam! Denna sötnos är från 50-talets London och hon verkar skräddarsydd. Den är så fin tycker jag, bilden gör inte den helt rättvisa. Gillar ni denna lilla pinuppa? Vinner hon över er till sin sida? Här ser ni hennes lilla rosett:Kajsa K, du ska få en matchande mejk, imorgon eller senast i övermorgon!;)

13 kommentarer:

SminkJante sa...

Vilken underbar klänning. Jag kan bara drömma om hur den ser ut på:) Den "bild" jag fått av dig så passar den som handen i handsken (fast finare). Jag sitter med ett stort leende på läpparna.

Badbomben sa...

SJ: Du är härlig, tack snällis! Den sitter förvånansvärt bra för att vara sydd åt helt nån annan, var först rädd att alla vintageklänningar skulle vara yttepytteminimala:D Den här har en personlighet känns det som!

Jessan sa...

Läcker... å så var det den hallonröda nyansen igen, sååå fin!

Anonym sa...

Härrrligt, härrrligt! :)

Badbomben sa...

Jessan: Tack, tack! Ibland ser den hallonröd ut (du vet om min favoritröda;) och ibland har den litet mer korallorange nyanser.

Kajsa K: Rrrroligt att du gillar den, tack!;D

Chaosophia sa...

Oooh! Jag måste nästan tvinga dig att lägga upp en bild på dig med klänningen på, om du inte redan tänkt bjuda på en? :) Supersöt!

Badbomben sa...

Chaosophia: eventuellt kan jag bli tvingad, kanske det blir en klänning of the day;D Tack och klänningen tackar!:)

Linda sa...

Åh men vilken underbar!! Och vilken fin färg!! I love it :o)

Badbomben sa...

Linda: Tack! Jag tycker att färgen är så somrig:)

Sanna sa...

Ahh, va fin! underbart!
Jag vill också se en "dress of the day" :)

Badbomben sa...

Sanna: Tack! Jag tror nog att det blir en dotd här i nåt skede;D

Sminkan sa...

Fantastiskt fin! vilken färg! Du ser säker helt fantastisk ut i den!

Badbomben sa...

Sminkan: Tack raring!;)