Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 4 juni 2008

Classic Pooh Collection: Honey Body scrub


Köpte för några veckor sen denna übersöta gunkighet från Seppälä. Det är frågan om en Honey body scrub med doft av creme brulé från Classic Pooh Collection.

Finns det Jacky-dessertburkar i Sverige? Den här doftar precis som Jackys kinuskiefterrätt, mums! Mycket ätbar, härlig doft! Som skrubb är den inte så effektiv, saknar aningens mer rivighet men jag älskar ändå att använda den här honungskinuskigosingen:) Tuben innehåller 250 ml med nallepuhgunk, kommer tyvärr inte ihåg priset men det var inte så dyrt. Jag hittade den inte längre på bayhar.com men den kanske finns at få tag på i litet mindre trendiga butiker som inte byter sina sortiment hela tiden, tänk budgetshoppingsställen, i Finland Seppälä, Tarjoustalo och c:o.

En trevlig mysprodukt för alla med barnasinnet kvar!
Doften höjer på vitsordet, som skrubb får den 2,5/5 men doften ger jag 4+ för så helheltsvitsordet blir ungefär 3,5/5, Nåt mellan cumlaude och magna cum laude:)

7 kommentarer:

Sminkan sa...

Mmmm! det lät som en ljuvlig doft! Och jag gillar Nalle Puh, så länge han inte är förstrd av Disney...

Linda sa...

Vilken söt liten sak :o)

Badbomben sa...

Sminkan: Den är verkligen en smaskig doft, jag blir hungrig av att använda den. Jag tycker också om Disneys Puh men det är nog något så sympatiskt med Milnes vintage-Pooh:)

Linda: Visst är den?:) Det är roligt att ha den framme.

Veronica sa...

Låter smaskig, ibland kan det räcka med god doft och fin förpackning för att göra en glad!

Badbomben sa...

Veronica: Dofter gör så mycket och glada förpackningar med! Vill ha retroförpackningar också:) Gunk, mera gunk!

Sanna sa...

Å vilken söt tub!
Älskar Pooh Bear:)

Badbomben sa...

Sanna: Pooh rockar hårt!:D