Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 1 juni 2008

Minimorjens från Tallinn!

Hemresan börjar om en halv timme. Tänkte bara infomera eder om att undertecknad har hamstrat en påse full med GUNK!:D Återkommer senare ikväll eller senast imorgon med rapporteringar, det har varit en jätteskojig helg! Vackrare väder kan man inte önska sig, solen har lett hela helgen.

h. Badbomben som bland annat skaffat två badbomber:)

6 kommentarer:

Sminkan sa...

Wiii!!Berätta! Vad har du köpt? Vad kul! Jag har också haft en shoppingorgie av rang så jag är verkligen på humör att höra om dina orgier i kosmetikträsket! Jag känner mig helt berusad efter dagens frlustelser på Åhlens city, och jag planerar att åka en sväng till Tallin! ;D

Badbomben sa...

Sminkan: Jag blir och ler bara när jag läser om din shoppingextas, det lyser igenom hur lyckad din shopping varit:D jag ska kanske försöka mig på en videobloggning imorgon så då får du höra om allt gunk. Jag gick bärsärk i en tvålbutik, i Kaubamaja, i Rimi, i en skönhetsbutik...härligt!!! vad roligt att du också tänker ta en sväng till estland!

p.s. Jag köpte ett lack som jag genast döpte till ett Sminkan-lack!

Linda sa...

Åh så skoj med shopping orgie ska bli skoj att se vad du hittat på!!
Hoppas du har haft det underbart, helgvädret har ju verkligen varit kanonfint!

Badbomben sa...

Linda: En sann shoppingorgie!:D Vädret var fantastiskt, vi var idag till kadriorgparken på en promenad, så vackert och lummigt! Jag hade väldigt roligt, tack sötnos!

Ika sa...

Längtar tills du presenterar allt ditt gunk! :) Ska bli såå kul att se vad du hamstrat!

Badbomben sa...

Ika: Jag funderar som bäst om jag ska skriva om dem eller posta en video (är inte säker om jag, teknikens underbarn, ens skulle få det gjort;D) då jag har blivit litet flunssiger. kanske ni hamnar att stå ut med en krasslig bomb:D