Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 4 juni 2008

Beautyfunderingar och en återvinnings-NOTD


Första sommarjobbsdan är förbi, skoj har det varit trots flunssan. Kaffe, solsken och trevliga arbetskamrater och antagligen världens sötaste arbetsmiljö. Men litet trött är man ju ofta efter en arbetsdag så jag kilade till kiosken för att köpa avkopplande lektyr.

Tänkte egentligen kika på finska Elle som jag ännu inte läst men fastnade för en annan tidning då den mutade mig med en parfymsample som jag har för mig att Inthemake hyllade för en tid sen, nämligen Guess by Marciano.
Ja just det, själva tidningen blev Glamour, tror inte jag läst den förut, får se om den är ämnad åt yngre flickor än mig själv men kanske inte det heller är så farligt. (Bara inte allt blir O.C, Mischa Barton och annat yadayadayada:D)


Sen tänkte jag bjuda på en recyclad Notd, mitt fina skallbaggslack från Manhattan fick ett lager med Anytime Dance på sig så vips blev det en litet mera shamrock-irländargrön nyans.
Obs: Chaosophia och ni andra som undrade över kvalitén på Manhattan-lacket: tycker att den är bra för att vara budget. Litet pyttesmå skavanker efter två dagar men alldeles acceptabel look ännu idag!:)

9 kommentarer:

Chaosophia sa...

Tack för uppdateringen! :D Nu ska jag bara hitta någon som ska till Tallin snart.. ;)

Badbomben sa...

Chaosophia: Jag lovade att få tag på en åt Ika via en släkting, ska jag samtidigt försöka få tag på 2st?:)

Sminkan sa...

3 stycken, hallå!!! Jag då!!! Måste ha! Måste ha! :D

jag lovar leveranser av Viva la Diva och annat som vi har här bara jag får Manhattanlacket!

kanske kommer jag kräva att du skickar Vitalisburkar också, vem vet, men just nu är det Manhattan som är min heta nskan!

Badbomben sa...

Sminkan: självklart, har bara funderat på hur jag kunde överraska dej utan att veta din adress:D (mejla mig den jooko?)
Hoppas min manliga släkting inte åker fast i tullen för sminksmuggling. Jag ska mejla honom idag och be honom checka manhattanläget i Tallinn.

Kram din vitalispervertiker:D

Sminkan sa...

Ok! Adress kommer mailas! ;D

Linda sa...

Jättesnygg nyans det blev på naglarna!! Riktigt fint :o)
Åh jag vill också köpa en tidning, älskar tidningar :P..men ska till frissan nu så då blir det att
läsa blaskor ;o)

Badbomben sa...

Sminkan: Bra! Beställningen är ren inne:) Hoppas på att det finns bagglack kvar!

Linda: Tack! Det är roligt med en tidning då och då, köper inte så ofta men alltid ibland. Nu när jag blev mutad också;D ha så kul hos frissan!

Sanna sa...

Å manhattan!!!!!!!!!!!!!!
Finns dom i finland alltså?
Vill HAAA!

Badbomben sa...

Sanna: Jag har sett dem sporadiskt i Finland men det här köpte jag från Tallinn. Å jag kan känna dina cravings lillisen!:)