Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 7 juni 2008

NOTD: OPI: It's all greek to me


Nu ska ni få se mitt nya Tallinn-lack som jag själv älskar! Åh! Helt i min smak, tänker på färgranna blommor, crazy 80-tals aerobic, optimism, kvinnlighet och hela faderullan! Åh vad jag gillar min nya grekiska gudinna! Vet inte om den aningen kalla fuchsiafärgen fastnar i kameran men såhär blev lacket på foto, det är ganska så sanningsenligt utom den aningens mer intensiva fuchsigheten irl. Bestämde att nu är det dags att inviga mitt nya lack då jag bara har en dag kvar tills jag har en ledig dag och eftersom jag bykat och städat som en riktig suziehomemaker. (Började belöningen med saltkex, Brie och några glas Chianti, mums!)Lackade två lager och lade w7 quick dry top coat ovanpå och sen var lördagsmanikyren färdig!

p.s. Helt en annan grej:har ni några bra boktips på lager? Nåt ni kunde rekommendera för lugnare stunder på sommarjobbet då vi inte har några besökare? Kan gälla smink, skönhet, vara skön- eller facklitteratur, tipsen sie bitte!:)


8 kommentarer:

Linda sa...

Ett mycket sött lack, verkligen somrigt.
Boktips från mig är Stieg Larsson böckerna som börjar med "Män som hatar kvinnor" om du inte läst dem.

Badbomben sa...

Linda: Tack!:) Har inte inte läst Larsson, ska checka in dem, tack för tipset!

Sminkan sa...

Riktigt läckert! Jag tror jag har en rosa period och det där skulle platsa i min samling. Det också! ;D

Badbomben sa...

Sminkan: Tack, tror den skulle passa perfekt i dina skattgömmor!:) Den är ännu finare i verkligheten, fick inte med all glans och prakt på fotona.

Veronica sa...

Åhhhh vilket snyggt!!!

Badbomben sa...

Veronica: tack! Njuter av lacket, gillar färgen så mycket!:)

Zsuzsi sa...

Boktips: Marina Lewyckas böcker är väldigt bra (En kort berättelse om traktorer på ukrainska och två husvagnar). Hjälp jag heter Zbigniew (av Zbigniew Kuklarz) är också läsvärd. Alla dessa har då det gemensamt att de handlar om östeuropeiska immigranter...

Badbomben sa...

Zsuzsi: Låter spännande och annorlunda, vad bra, tack!:)