Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 6 juni 2008

Skönhet från apoteket


...blev det idag: En ACO Cliniderm Eye Cream vitamine E och ett ACO-lipgloss i nyansen wild strawberry. Känner mig så duktig då jag shoppat mina första apoteksgunkisar, det är ju nästan att sköta om hälsan:) Välbefinnandet börjar med ett gloss eller två! Det känns mystiskt att få habegär på apoteket, tidigare var man ju inte direkt "åh, Burana, måste få, vilka cravings! Finrexin, Panadol, åh!"


Här får ni en aningens sommarfräknig lotd på köpet: nyansen är väldigt skir, naturlig och ganska smickrande på ett vardagsfestligt sätt. Konsistensen känns trevlig, det är inte klibbigt utan mer mjukt glossigt. Kommer nog att kika på mer apoteksprodukter!

4 kommentarer:

Linda sa...

Apoteket har många bra grejer :o)
Den där ögoncremen hade jag förut den gillade jag !!
Glosset såg också fint ut.
Jag gillar iof mer klibbiga gloss, annars åker de av så lätt.

Badbomben sa...

Linda: Vad bra att du har gillat cremen, låter lovande!

Glosset känns mysigt så jag gillar det, det stämmer nog att de klibbiga hålls bättre, har mest klibbgloss själv också:)

Sminkan sa...

Jag vet vad du menar. Nu törs jag knappt gå in på apoteket längre. Det man kommer ut med är till 70% hudvård eller skönhetsrelaterat medan medikamenterna ligger och skäms i botten på påsen. Men jag gillar apoteket. Och mitt jobb ligger granne med apoteket. Jag är känd av personalen nu...

Badbomben sa...

Sminkan: Det är farligt att bli okänd för suspekta mängder skönhetsköp från apotekarien:D
Jag blev helt ivrig vid apotekshyllorna: dagkräm, gloss, mascara. Farligt!;D