Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 19 juni 2008

Gallup: ryska eller grekiska naglar?


Vill ännu posta detta inlägg före midsommarfirandet! Finaste Chaosophia var en sann lackfilantrop och skickade mig Russian navy som är så vacker att jag blir tårögd av estetisk njutning. ÅH! Tack snälla du!


Nu vill jag ha er åsikt: ska jag lacka midsommarnaglarna med den eller ska jag välja it's all greek to me? Associerar midsommaren med typiskt feminina färger och hade tidigare tänkt rosa/röda naglar men nu flörtar ryska skepparlacket. What to do? Rösta i kommenterarena och hjälp en obeslutsam Bomb!

Uppdatering: Nu är ställningen 2-2. Här kan vi inte avgöra med straffspark utan nästa kommentar blir den avgörande!:)

14 kommentarer:

Zsuzsi sa...

This is a tough one... pa bilden ser det ryska lacket nästan svart ut sa det är svart att säga... beror väl lite pa vad du har pa dig ocksa... tjah, ta det grekiska :)

Badbomben sa...

Zsuzsi: Ok, tack! Lacket är djupmörkblålila, fotot blev inte lyckat men vackert är det. Ok, nu ett-noll för greken!

Anonym sa...

Ojoj, vilket svårt val! :) Även om jag själv kommer att köra på något rött eller rosa i morgon så måste jag ändå rösta på Russian Navy - det är ju en fruktansvärt vacker färg och det kan bli en cool kontrast mot den ljuva midsommarnatten. Även om det antagligen kommer att ösregna...

mia sa...

Det grakiska ;)

Badbomben sa...

Kajsa: Gillar din motivering, kontrasten skulle vara härlig. (snacka om i-landsproblem annars, svårigheten med att välja lack;D) Skojig midsommar lilla kulturtanten!

Mia: Ok, tack! Roligt att se dig här. Greken tog ledningen igen.

mimmi sa...

Russian navy såklart - det är så hiiimla förutsägbart att ha rosa på sommaren. ;)

Badbomben sa...

Mimmi: Point taken:D tack!

Jenny sa...

Russian Navy - just för att skapa kontraster mot det ljusa och skira.
Själv är jag förutsägbar och kör rosa naglar, men jag kanske lackar om dem imorgon, om jag hinner. Då blir det mörkblått, bara för att matcha min kjol ;)

Badbomben sa...

Jenny: Tack snälla, nu kan jag lacka slaviska klor! Du avgjorde dealen. Trevlig midsommar!:)

Linda sa...

Jag tycker ljuvt rosa jag ;o)
Men de är ljuvliga båda två...
Du kan göra varannan nagel?
Annorlunda och häftigt :o)

Badbomben sa...

Linda: Tack! Jag har lackat nu med russian navy och stirrar på naglarna i olika ljus. Men jag gör så att jag tar med remover och grekiskan också så kan jag byta till ljuvrosa när jag vill. Kram!:)

Sminkan sa...

Russian Navy! Och sotade ögon! Inte ska du väl vara en i mängden av söta flickor? Var mystisk istället! Blomsterkrans i håret, mörka ögon och naglar och skiraste sommarklänningen! :D

Badbomben sa...

Sminkan: Jepp, ryska naglar har jag ren! Gud en sån utsökt färg! Jag ska köra mörka naglar, mönstrad tunika och nu när du säger det, kajal, massvis med kajal!:D Innerkajal, ytterkajal, mittimellan kajal! Inte kan jag bara ha mascara. Kram!

Chaosophia sa...

Klart du skulle välja Russian Navy! En sådan skönhet kan bäras alla dagar på året, även om det är midsommar då jag iofs föredrar mystik och kontrast precis som Sminkan och några andra som kommenterat! :)

Glad midsommar!