Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 9 april 2008

Badbomben grubblar över hårvårdJag har naturligt rött hår som sedan flera år tillbaka varit långt, ofärgat och obehandlat på alla vis. På många sätt är jag hemskt nöjd med kalufsen i och med att det är i bra skick och det är tjockt men å andra sidan blir mitt hår snabbt fett och sedan besitter jag en underlig virvel eller något annat mystiskt vid nacken som vill göra mig till en nordisk rastafa med en rasta i bakhuvudet:)

Våra badrumshyllor svämmar över med diverse hårkurer, schampon och balsam men följande produkter är mina favoriter:

-LUSH Ultimate Shine shampokaka. Mycket bra och prisvärd produkt, ger glans för litet grövre lockar. Doftar dessutom underbart och innehåller små guldiga glitterpartiklar som ögongodis.

-Goldwell Color Glow Deep Reflects shampoo och conditioner. Conditionern är utvecklad för varma, bruna nyanser och jag tycker att det ger extra lyster även åt rött hår. Båda doftar frisörproffsigt.

-XZ Balsamspray är en ny ögonsten, främst på grund av att den doftar av choklad och vanilj, mums! Jag använder den då håret inte ännu behöver bykas men börjar trassla sig.

-Fructis hårmask. Den här verkar längre inte finnas till salu här i Finland men jag bongade min gamla favorit under en utlandsresa. Jag tror att Fructis i och för sig innehåller silikoner vilket inte lär vara bra för håret. Jag har ändå bara positiva erfarenheter av denna gröngöling så jag kör med den.

Vilka är era hårvårdsfavoriter?


2 kommentarer:

Linda sa...

LUSH´s shampoo kakor luktar mums, gillar en som heter Trichomania.
Annars använder jag Joicos produkter de är kanon :o)

Badbomben sa...

Linda: Googlade Trichomania, låter inte alls som en dålig kaka den:) Lush är nog ett paradis!