Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 18 april 2008

EOTD i grönt och silver


Jag ser ganska rolig ut just nu: ena ögat har bara mascara på sig men jag fick ett sug att testa min nya Lumene Enchanted Forest-ögonskuggeduo så det andra ögat blev sminkat med pompa och ståt. Man kan alltid släppa loss då ansiktet ändå snart ska bonas och tvättas:)


Jag gillar Lumenes färgskala, väldigt skandinaviska nyanser. Den här duon för också tankarna till tallskog och renlav; ena skuggan är en mossig grön och den andra är vagt grön med gråa undertoner. Jag har främst använt mig av Lumeneduon men jag duttade också på litet H&M:s Party silver och en annan silverskugga för att få ett näpet dryadskimmer över hela härligheten:D
Helena R:s Silky eyes, volum' express och Lumenes ögonbrynspenna blond står för basicsminket. Fotona är tagna i olika ljus så ni får ett hum av hur färgen beter sig i olika ljus, det är dock svärt att fånga färgen med mobilen. (Har alltså inte ännu fått tag på kameran, ni märker nog sen när jag väl fått den tillbaka:D)

4 kommentarer:

Linda sa...

Skuggan ser jättefin ut, vilken underbar grön nyans!
Älskar grönt i make up :o)

Badbomben sa...

Linda: Tack så mycket! Grönt är tillsammans med lila en favorit bland sminkfärgerna:)

Sminkan sa...

Grönt passar alltid! Kul med dina eotd:er, men ja glängtar efter din "riktiga" kamera! ;-)

Badbomben sa...

Sminkan: jag vet, det är trist när jag inte ännu har den men snart borde jag få tillbaka den:) Grönt är skoj!