Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 27 april 2008

Vintagenagelvård, smyckesglamour och katter:)


Ikväll bjuder jag på dittan och dattan! Först ut är en ljuvlig, liten tingest som min farmor ägt.

Min snälla mamma hade skött om den och putsat upp den åt mig igår så att jag kan börja sköta om mina naglar igen:) Det är nämligen ett manikyretui i spets och plast, visst är den söt? Tyvärr så har innehållet försvunnit, några delar finns kanske ännu att hitta någonstans men denna underbara flickighetsmojäng finns ännu kvar! Vad glad och upprymd jag blir av att se på den, dessutom vill man ju börja manikyrera pronto.

Nu frågar jag också er om ni sett nagelskötselkit, typ med saxar, filar och faderullan till salu någonstans, gärna i litet gammaldags/klassisk stil? Tips mottages med tacksamhet! De små facken bara väntar på att bli påfyllda. Ska också försöka hitta någon originaldel om det bara finns någon kvar att finna. Jag kommer ihåg att de hade vitt skaft med rosmotiv, åh:)


Sedan två broscher som jag älskar! Pappa hämtade dom åt mig från en Englandsresa när jag var en ganska liten flicka. De är så fina och dyrbara att jag knappt någonsin vågat använda dem. Nu ska jag ta och börja göra det, se på den vackra fågeln och den glittrande blomman?


Som bonus får ni frassbilder som jag nappade på landet: P&P: våra små lurvisar. Hon har gröna ögon och ett spralligt lynne, han har en kakaonos och god aptit för chips, skinka och paj:D Han är den som snokar när jag bloggar (i tron att han ska få mat?) och hon är den söta lillisen som latar sig.) Katterna går kanske inte direkt under kategorin smink och tvål men vackra djur är de. Har i synnerhet en svaghet för just sådana här småtrinda, randiga lantkatter:)


4 kommentarer:

SminkJante sa...

Vilket härligt etui. Det är så roligt med saker som är gamla som någon när och kär använt. Borscherna var helt bedårande. Alldeles för fina för att bara ha liggandes.

Badbomben sa...

Sminkjante: Tack! Bara jag skulle få etuin påfylld. Jag fullkomligen älskar broscherna, jag tar på mig den ena på första maj. Nu är det bestämt:)

Sminkan sa...

Katter är alltid skönheter så de platsar definitivt i en beauty-blogg!!
Min ena ska snart göra bloggdebut. Vänta bara! :D

Badbomben sa...

Sminkan: Alltid lämpligt med en katt eller två!:) Blir roligt att se din debytant också!:)