Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 21 april 2008

NOTD BeYu

Jag har de senaste dagarna haft begär på akvamarin. Se hur bra NOTD:en och dagens smycken av muranoglas passar ihop? Intressant att man helt tydligt har olika färgdagar: ibland suktar man efter svarta lack och dramatiska, mörka nyanser, ibland vilar ögat vid grönt, då och då blir det rosa, skimmer och sockersött och ibland, såsom nu, blir det knalliga ljusblåa nyanser.

Jag måste säga att jag är väldigt förtjust i lacket. Jag sitter och tittar och beskådar här på de fina skiftningarna:) Märket BeYu är helt nytt för mig och bjöd på en riktigt positiv överraskning. Lacket var lätthanterat och pigmentrikt, om hållbarheten kan jag dock ännu inte uttala mig. Inte så superdyrt heller. Själva nyansen leker mellan det gröna och det blåa, en riktigt fascinerande nyans denna nr 377.


6 kommentarer:

Linda sa...

Wow vilken snygg färg!!

Badbomben sa...

Linda: tack, roligt att du gillar det! Just nu skiftar det mest i grönt:)

Sminkan sa...

Verkligen snygg färg! Ja gär ju sjukt frtjust i just den typen av färger, mitt enellan blå och grön. Mmm! Ska spana efter det!

SminkJante sa...

Ser kanonfint ut:)

Veronica sa...

Åh wow wow wow! Underbart snyggt!

Badbomben sa...

Sminkan: Det ska du göra, nyansen är faktiskt fin:) jag tycker om din blåa temavecka!

Sminkjante: tack, jag stirrar nu också på mina naglar då lacket glimmar så fint. Det är färgterapi!:)

Veronica: Tack! Litet annorlunda färg och det på ett kul sätt tycker jag:)