Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 10 april 2008

Dags för litet pedikyr!


Nu skrattar säkert någon åt mitt ortopediska kosmetikåbäke. Det är skönt att doppa fossingarna i denna när man är extra trött och ofräsch om fötterna, masserar gör den och vibrerar och gud vet vad. Jag försöker ta mig i kragen vad som gäller fotvård helt allmänt, brukar glömma mina nedre extremiteter och där sitter jag sen med torra fötter som bara den. Den här fotmackapären hade jag glömt i skåpet för en lång tid men nu låter jag den rättframt stå framme, klar för bubblande action. Äger ni några sådana här i-världens skönhetspinaler? Jag har också ett elektriskt ångbad för ansiktet:D Båda har jag fått av mina härliga föräldrar som känner sin beautybesatta dotter.

Som följeslagare till fotbadet har jag några nya produkter som jag fått i gåva av min snälla gudmor: badsalt och bodylotion från Source Balance. Doften i dessa är väldigt speciell, den för tankarna till skog, odon och läkemedel. Inte att undra på eftersom doftingredienserna är mejram och dragon, vad häftigt! Lotionen återfuktar bra och jag ger ett extra plus för de stiliga förpackningarna som skulle platsa i vilken inredningblaska som helst.

4 kommentarer:

Sminkan sa...

Hehe!!
Jag har också ett sådant litet fotbad... Men jag använder det alldeles för sällan. Igår ägnade jag mig dock åt enklaste sortens fotvård. Smorde in fossingarna med Lemony Flutter och sov med sockor!

Badbomben sa...

Sminkan: Gammaldags fotvårdsstil går också lika bra:) Dom känns super 90-tal dom här maskinerna tycker jag:) (ett hemsolarium vill jag nog inte ens ha, tack och lov!:D)

Sminkan sa...

Haha! Vi hade ett på 80-talet, alltså ett hemsolarium. Och jag har aldrig solat så för mig spelade det ingen roll. Mamma använde det högst tre gånger. Sen ick det ståoch skämmas tills vi gav bort det.

Badbomben sa...

Sminkan: :D Jag är heller ingen större solbadare, måste alltid ha massivt med solkräm. Men lite fräknar vill jag samla.