Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 17 april 2008

Rosa NOTD från Wet n' Wild

Dagens NOTD är en ny storfavorit hos mig: ett aningen skimrande, rosa lack från Wet n' wild. Jag är förtjust i färgens femininitet, den passar såväl till jobbet, plugget som partajet. Överhuvudtaget suktar jag ofta efter sådana här litet gammelrosa, skimrande lack. På fotot har jag två lager av lacket, det tycker jag är riktigt passlig mängd med denna pink panther.

8 kommentarer:

Sminkan sa...

Snygg färg! Jag gillar också den mjuka, feminina känslan på det. Sen är jag hopplös när det gäller rosa själv. Detblir bara skarpa rosa på mig. Nej, jag har ett mjukt rosa, men det är ett holo-lack...

Badbomben sa...

Sminkan: Tack! Den här är en väldigt vänlig färg, mjuk och go'. Jag har ett enormt ha-begär på hololack, måste i nåt skede se om jag pungar ut lite slantar på en. Jag kommer ihåg alla dina fina foton med hologlam, vill också ha:D

Ika sa...

Hur är hållbarheten på Wet n' Wilds lack? Har kikat på dem många gånger i Seppälä men har inte handlat nåt ännu. Jättefin rosa färg, ser lite sådär härligt metalliskt ut :) Btw så tycker jag verkligen du ska inhandla ett eller flera holo-lack, de är helt underbara! :)

PS: När har Lush öppnat en inhemsk sajt? Det har jag totalt missat! Älskar deras produkter!

Badbomben sa...

Ika: om man jämför med priset (ca 2,50E) så tycker jag nog att man får valuta för pengarna, hållbarheten är inte strålande men tillräckligt för att jag är helt nöjd åtminstone. Kul att du gillar lacket!

Är det inte underligt att Lush har haft så kgb-profil här? ingen reklam, ingenting! Dan före öppningen hörde jag om själva openinghappeningen. Så jag hann dit:D

Ika sa...

Du bor i södra delen av landet visst? Vad fuskigt! :) Nära till allt skoj... Här hos mej är det mesta spännande som händer då Prisma rear ut lite produkter på 50%, sånt som utgår ur sortimentet. Men det är inte helt skit det heller :)

Badbomben sa...

Ika: Prisma har också mycket marketskoj:) Jepp, är en huvudstadsbo (inte inföding men jag bor farligt nära Lushbutiken:D)

Linda sa...

Härlig rosa färg med fint skimmer :o)

Badbomben sa...

Linda: Tack!:)