Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 27 april 2008

Beautygåvor från min mamma


Istället för "dagens shopping" får ni ännu till kvällskvisten litet "veckans presenter":) Min underbart snälla mamma överröser mig alltid med läckra ljuvligheter, förra gången fick jag ett verkligen vackert, magnetiskt armband i rosa och svart och ett knippe übersöta hellokittysockor, nu fick jag följande beautyprodukter:

-En fräsch Color glow Cool blonde-inpackning från Goldwell. Till sommaren får mitt av naturen multifärgade röda hår mer ljusa skiftningar så den här kommer säkert att framhäva de blonda slingorna. Jag har använt det ett par gånger och håret blev mjukt och lent. Doften är fruktig och god.

-Veet hårborttagningskräm med shea butter. Jag brukar vara mycket lat med att sheiva och feja men till sommaren kan jag ibland härja litet med ladyshavern så jag inte är strandens enda orangutang:D Jag tror att den här blir en litet fräschare veetvariant, recension kommer när jag hunnit testa den.

-Ögonbrynsshaver från Ibero som jag provkörde i helgen. Jag var litet nervis eftersom jag oftast noppar litet då och då med pincett men jag blev förvånad över hur lättanvänd den kändes. Man skall säkert nog alltid ta det lilla lugna med en sådan här, inget för bråttommorgnarna men tjusigt att slippa autschet med pincetten.

-Moonflowerdeodorant från Pirkka, verkar vara en riktigt bra budgetdeo:)


Uppdatering: dessa coola solbrillor tänkte jag glömma, mamma vet bra vad jag gillar! De har redan varit med på en båtkrogsrunda vid Aura å:D

6 kommentarer:

Linda sa...

Va gulligt av din mamma att komma me små presenter :o)
Ögonbryns shaver lät intressant det måste jag ta och kika efter!!

Badbomben sa...

Linda: Hon är så snäll min mamma!:) Shavern verkar riktigt lovande! Jag kommer ihåg att min tidigare frissa ofta grejade mina bryn med en sån, galant gick det.

inthemake sa...

Gullig mamma ;) Alltid lika kul med presenter, stora som små. Det är tanken som räknas;)

Badbomben sa...

Inthemake: Visst är det roligt med små överraskningar!:)

Sminkan sa...

Härligt med presenter! Vilken rar mamma!

Badbomben sa...

Sminkan: jo, hon är världens raraste. man måste ibland truga något åt henne också så hon själv får nåt emellanåt:)