Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 3 april 2008

Favoritskugga och hur jag kombinerar den

Kajalpennan står för veckans fråga i PRET-ty: "Vilken är din absoluta favoritskugga och hur kombinerar du den helst?" Jag tänkte också dra min strå till stacken. Jag är en lilofil. Jag älskar lila, elblått, violett, ljung, you name it.

På fotot (taget med min Nokia så skärpan och färgerna är dessvärre inte att skryta med) har jag använt Isadoras ögonskuggetrio Sparkling Lilac som innehåller tre söta nyanser som går från ljust, skimrande rosa till glammig, glittrande lila. Jag lade den allra ljusaste nyansen vid brynbenet och fortsatte med att skugga ögonlocket med den mellersta nyansen medan jag duttade på den mörkaste violetta nyansen vid globlinjen och i yttersta ögonvrårna
. Därtill fick ögonen en inramning av Helena Rubinsteins Silky eyes i nyansen Tender Grey och några svep av Lancomes Hypnose, en fullständigt dunderbra mascara. Ögonbrynen fylldes i med Lumenes ögonbrynspenna Blond.

Den här sminkningen är väldigt jag, en look som jag trivs i. På fotot ser det ut som en litet färgrannare dagslook men i verkligheten är det om nu inte direkt en kvällssminkning så åtminstone en eftermiddagslook:)

8 kommentarer:

Maria sa...

jag älskar lila nyanser som går mot plommon, passar de flesta dessutom :)

Badbomben sa...

Maria: Stämmer, plommonnyanser är så vackra:)

Kajalpennan sa...

Äsch, det var ju långt ifrån! Du skrämde mig nästan lite där

Badbomben sa...

Kajalpennan: jo, jag blev också skrämd att månne du blev arg på mig:D Jag hade haft bloggen en dag och kom mitt i allt på att du ju också syftar till boken i din blogg. Ångest, ångest är vår arvedel:)

Kajalpennan sa...

Boken?

Badbomben sa...

Kajalpennan: "En engelsk opieätares bekännelser" av Thomas de Quincey. Köpte den nångång men läste den nog aldrig.

Anonym sa...

Nätti silmä! Ja meikki.

- Den rabiata trombocyten (nakki naps)

Badbomben sa...

Anonyymi Trombo: Kiitos, kiva ku tykkäät!:)