Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 25 april 2008

Vårig habegärslista!


Nu när sommaren närmar sig så blir man ju sugen på litet somriga, fräscha dofter och annat skoj att pigga upp badrumshyllorna med! Produkter som jag nu är nyfiken på:

Perk Lip Latte-lipbalm med ljuvliga rostade dofter och kaffesmak! Speciellt fascinerad är jag, som värsta kofeinisten någonsin, av Hazelnut och Irish cream: till de ännu svala vårkvällarna är det säkert ypperligt med litet koffein och värme även på läpparna:)

Philosophys Melon Daiquiri, tänk att ha en sån! Klickfingret rycker redan.

ElePhantastic Pink från Opis India collection, en trevlig rosa till uteserveringar, pique-nique och eventuellt till valborg:)

Demeters våriga Wet garden, Lily of the valley eller pigga
Pink Lemonade. Har ännu inte doftat på någon Demeterdoft men de här skulle jag kunna tänka mig att börja med!
2 kommentarer:

Linda sa...

De där Opi lacket är jag också grymt sugen på, så otroligt fin rosa nyans på det.
En Demeter doft vore inte heller fel. Har luktat på några men inte någon av dessa, Pink lemonade lät spännande :o)

Badbomben sa...

Linda: Visst är det en söt rosa:) Stockmann har opi-lacken nu på erbjudande så jag måste nog ta en titt om den eler en annan fin rosa finns till salu. Nåt opi-lack måste väl en flicka ha:)