Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 15 april 2008

FjärilbijouterierJag blev inspirerad av Rocketqueens inlägg där hon visade upp ett ljuvligt och hejdlöst förmånligt fjärilsmycke från Zylber och tänkte visa några flygande ting som gömmer sig i mina skrin och lådor.

Uppe i vänstra hörnet är ett förtjusande, glimmande blått halsband som jag fick som en liten flicka av min gudmor. Den ska jag ha på mig idag. Jag fick den då vi besökte Hagas fjärilshus, har ni alla varit där? Jag kommer ihåg att det var en upplevelse, så många, vackra och exotiska dagfjärilar på en gång! Tillsammans med smycket fick jag också en knallröd parasoll, en fjärilsbrosch och ifall minnet inte sviker mig så även de två magneterna som är uppe i högra hörnet.

Sedan en liten, rolig tingest som en vacker dag hade legat på golvet på min arbetsplats. Min arbetskompis som vet hur frälst jag är i allt som glittrar gav det lilla spännet åt mig som ligger mittemellan magneterna och Hagasmycket och strålar.

Till sist ett ganska tungt spänne från H&M som verkligen är krimskramstjusig, en trollslända infattad med ljusröda stenar. De fanns också att köpa som mindre men nix, jag ville ha den här enorma, glammiga besten!:D


6 kommentarer:

SminkJante sa...

Fjärillar är så vackar och för mig betyder de frihet. Frihet att kunna flyga var som helst och dessutom ha vackra färger "på sig". Härligt

Badbomben sa...

Sminkjante: Jo, det är något extra speciellt med fjärilar! Vackra och inspirerande!

Sminkan sa...

Jag har också det stora hårspännet från HM! Och kylskåpsmagneterna har min mamma. Jag älskade dem när jag var liten och jag vill fortfarande inte att hon ska ta bort dem, de är ju så fina!

Badbomben sa...

Sminkan: Va kul att vi har samma trollslända, jag anade att nån skulle ha hakat på samma hårinsekt som jag:)

Magneterna är så flicksöta!

rocketqueen sa...

Ååååh, såå snygga! Visst har jag varit på Haga, det är helt fantastiskt. De stoora fjärilarna som bara svischar förbi är så imponerande!

Badbomben sa...

RQ: Precis, ena stora baddare som flyger omkring med sina fina, färgranna vingar!:) Jag skulle vilja till Haga på nytt! Botaniska trädgårdar/stadsträdgårdar är också trevliga.