Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 8 april 2008

Färd till Lumenes världKameran är ännu också på flykt men hoppas ni står ut med dessa bilder ändå. I lördags gjorde jag nämligen en diger hamstringskupp till Lumenes fabriksbutik. Snacka om fynd! Mitt mål var att hitta en passlig fuktighetskräm med SPF nu då solen gör entré. Det fann jag i form av Vitamin C+ Protecting Day Cream med solskyddsfaktorn 15, det med ca 50 procents rabatt. Därtill köpte jag det skojiga, ljusgröna ”Dance”-nagellacket (som jag redan visat er) för blygsamma 50 cent och en eau de toilette av Anytime för samma summa. Jag brukar vanligtvis inte köpa billiga parfymer men den här doftade apelsin och är av mycket väskvänlig, liten och avlång spraymodell så jag bröt medvetet mot min egen doftregel. Därtill nappade jag den fagra, grönglimmande ögonskuggeduon ”Enchanted Forest” för halva priset.

Men. Jag fick också allt följande gratis:

Två stycken Herbina Sensitive-fuktighetskrämer och nio lipsliners, bland annat i den trevliga nyansen Wild Strawberry.

Försäljningsdatumet hade gått ut för gratisprodukterna men för mig kvittade det: fina, oöppnade sminkprodukter som ser alldeles perfekta ut. Jag fick produkter värda ungefär hundra euro (ca 1000kr) för 15, 50 E:D Om det finns någon som bor i huvudstadsregionen och diggar Lumene så kila med långa benet före till Köklax!

Pst. Kunde inte låta bli att göra en pilgrimsfärd dit igen idag, det är något magnetiskt över Köklax. Tog med mig dessa för 2 euro allt som allt:Två läppstift i nyanserna So luminous och Winds, i synnerhet Winds är en tjusig, kall karamellrosa, perfekt till våren. Utan kostnad norpade jag en massa Vitalizing Day Cream prover och ännu några läppennor och en ytterligare fuktighetskräm:)2 kommentarer:

Sminkan sa...

Låter som en lyckad utflykt! Jag skulle gärna hängt med...

Badbomben sa...

Sminkan: Det skulle ha varit roligt att ha dig med på Lumene-eskapaden:)