Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 22 april 2008

Dörrklockan ringer...


Kan dagen börja bättre? Sovmorgon, nybryggt kaffe och färska, dock spanska jordgubbar:) Och fröken postiljon som plingar på dörren och ger mig en Raspberry sorbet som nu anlänt från HQhair. Förpackningen är så gosigt hallonkaramellig och fin med receptet på sorbet och allt! Doften känns riktigt god men inte precis lika kalasfin som Cinnamon buns, kanske aningen svag i min smak. Men jag har en känsla av att den vaknar till liv i duschen!:)

Cinnamon Buns har varit ett riktigt trevligt schampo också, doften är ljuvlig och ometståndlig! Den ger bra volym men känns inte som världens mest återfuktande och vårdande. Jag rekommenderar den för stunder då man vill dofta extra gott i håret och få det att kännas knastrande rent men eventuellt fungerar ett annat schampo bättre då du söker efter en vårdande produkt. Som duschgel är det himmelriket personfierat!:) Bubbelbadseffekten har jag ännu inte testat eftersom jag hittills inte kunnat plumsa i karet.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gissa vem som tipsade mig om denna, din lilla blogg om tvål och annat. Kul! Själv använder jag mest duschprylar från ÖoB till fyndpriser...men doftar gott.

Hälsningar från Sverige!
Keep it simple!

Badbomben sa...

Keep it simple: Va roligt att du hittat hit!:) Nu får du se min hopplöst "mörka sida:D hälsningar tvålfanatikern Badbomben

SminkJante sa...

Önskar jag inte var så känsligt för dofter. Jag skulle gärna vilja frossa i lotions och duschkräm. Nu får nöja mig med att läsa om dem här hos sig.

Badbomben sa...

Sminkjante: Det är trist men det är ändå tur att många flaskor och lotions är så nätta, roliga eller gammaldags lyxiga så kan man åtminstone njuta med ögonen:) Jag är själv väldigt tacksam att jag inte har några allergier då luktsinnet är så hemskt viktigt för mina badbombsfrosserier. Men roligt om jag kan hjälpa dig att njuta litet grann på bloggen!:)

inthemake sa...

Japp, samma problem som Sminkjante...så jäkla trist, är allergiker & kan inte ha något parfymerat på kroppen utan dassiga resultat...parfymen åker på käderna istället & i duschen står endast oparfymerat. Hade såååå gärna velat lyxa mig i badkaret, men men...tur att du beskriver känslan bra;)

Badbomben sa...

Inthemake: Äsch att det ska finnas nåt så trist som allergier! Kul att du gillar beskrivningen, tack!:)

Sminkan sa...

Hallå där! Är du kvar i duschen än? Väntar ju på uppdateringar! ;-)
Lite Lush, tack. Ska förbi där i morgon så vad tycker du jag ska sniffa på?

Badbomben sa...

Sminkan: :D Jag är på landet och det är litet strul med nätet och jag har länge försökt få foton åt er men det har inte lyckats. Ska just ta och skriva en LUSH-grej, vänta ska du få se:)