Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 2 april 2008

Mina kronjuveler på display


Här ser ni undertecknades parfymhylla. Jag tycker det är mycket trevligare att rota bland sina parfymer då de står på en glashylla än om de kurar nånstans i badrumsskåpet, alldeles bortgömda, bortglömda och förtvivlade över att de inte får glädja en med blotta sin uppsyn. Halva glädjen med parfymer är ju också flaskorna som ofta är alldeles underbara.

Diors J’adore beskrev jag redan, nu tänkte jag ta upp Le Fleur by Kenzo. Det här är en hit hos mig, har de facto två flaskor till som väntar på att få komma i användning och även en duschgel med samma, härliga, puderaktiga, söta doft. Jag har lagt märke till att jag gärna använder doften vintertids då det är riktigt kallt och snöigt ute, jag upplever doftens sötma väldigt behaglig då jag är ”frusikucku” som man säger på tvättäkta finlandssvenska. För mig är Kenzos klassiker underligt nog mera en samojedkvinnas mysk, inte en samurajbruds air.

För er som kanske inte kommer ihåg hur flaskan ser ut så är det den stiliga, avlånga vallmoflaskan som är belägen längst till vänster.

2 kommentarer:

Maria sa...

Ja det håller jag med om, parfymer ska stå fram synliga! :)

Badbomben sa...

Maria: Japp, på en piedestal ska de stå!