Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 24 april 2008

Flumflum och recension av Jungle-balsambiten

Jag befinner mig nu på landet med min sambo, m&p, kattorna och en megastor gammaldags, litet vildvuxen trädgård. Vädret har varit så fint, har suttit ute med en t-skjorta, underbart! Har krattat en hel massa så snart blir det manikyr då naglarna ser mindre representativa ut, kör annars också landelooken med stövlar och au naturel-ansikte:)

Jag har tagit många foton åt er men nätet krånglar så jag skriver ett fotofritt inlägg åt er, hoppas det är ok. Tänkte nämligen berätta om en klockren, überfyrverkerifin produkt, åtminstone tycker jag det!

Det är nämligen Lush Jungle-balsambit som är min nyfunna gullegris numero uno! Den doftar gott och fräscht, gör mitt sträva rödhättshår mycket lättare att reda ut. Jag har, som tidigare nämnt, en bångstyrig lock som vill omvända mig till Bob Marley så allt som gör mitt hår mindre frizzigt uppskattas varmt. Jag är supernöjd med att jag vågade mig på denna litet annorlunda hårgoding! Om ni har litet grövre hår så kan ni ju kanske testa den, be om en riktigt liten bit av fröken Lush så blir det inte så dyrt heller. Biten används litet som en tvål, gnugga produkten mellan händerna och jobba in det i längderna. Jag har bara använt biten några dagar men jag är alldeles övertygad över att den är kanonbra, den känns dryg också!

Betyg: Laudatur 5/5!

Psst: Sminkan: Om du vill ha en trevlig badbomb så checka in Sex Bomb eller Think Pink, dom är dom lyxigaste bomberna med mervärde. Testade igår Honey bee, den doftade också gott men den gav inte wow-effekten såsom de tidigare nämnda. Sandstone-tvålen kan du också sniffa på, sniff sniff:)

2 kommentarer:

Sminkan sa...

Sandstonetvålen gillar jag! Typiskt nog hann jag inte inom Lush i fredags. Får ta det på onsdag istället! Badbomberna ska jag spana på. Ska passa på medan jag ännu har badkar! :D

Badbomben sa...

Sminkan: Desto roligare att ha lushfärden framför sig:) Hoppas du hittar skojiga bomber!