Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 21 april 2008

Badbomben köper badbomber!Jag kom just från Lush, detta paradis, himmelrike (och helvete för plånboken:D) Jag gick bärsärk. Nu snackar vi riktigt tvättäkta bärsärk, mina händer doftar av honung, jasmin, jag glittrar av alla bomber jag tafsat på och jag är så glad, så glad över mina nya raringar!
Följande produkter kom med i min shoppingbag:
-Jungle balsambit

-Godiva schampokaka

-Coalface-ansiktstvål (blir spännande att tvätta sig med en svart klump!)

-Badbomberna Sex Bomb, Avobath och Honey Bee
-Ma-bar bubbelbit. (den doftar sockersött av toffee, choko och den har en sockerbit i sig, åh!) Nämnde jag redan att jag är euforisk?:D


Förutom badbombsabstinens led jag också av nagellacksbegär; jag köpte de här två nya bekantskaperna från BeYu på Kicks: en rosa ballerinanyans och en skön, sval akvamarinnyans (påminner litet om I'm into blue som jag gläfsat om tidigare) Givetvis följer rapporteringar, recensioner och NOTD bara jag hinner hårdtesta dessa ljuvligheter!

8 kommentarer:

Sminkan sa...

Härligt! Jag blev också sugen på badbomer nu! Men jag blir alltid besiken på mina badbomber, måste göra något galet med dem, men det blir aldrig så fantastiskt som jag inbillar mig innan.
Jag har idag badat med Flying Fox duscholja och även tvättat mig med Milky Bar som extra bonus! Nu ska jag smrja mina händer med Smitten och Lemony Flutter! Lush är härligt! :D

Badbomben sa...

Sminkan: Lush är min religion:D I synnerhet sex bomben känns lyxig, även Think Pink som jag provat tidigare släppte ut tjusiga små hjärtan i badet. Jag funderade faktiskt på lemony flutter jag med, sniffade på den idag:) roligt att även du haft lushorgie, jag ska ha det snart!

Linda sa...

Åh Lush är ju för underbart, jag älskar att ha massa grejer från dem i badrummet för det luktar så ljuvligt :o)
Lemony flutter får ta hand om mina händer & fötter varje kväll, sen har jag en duschcreme jag fick i julklapp som är rosa med lila glitter i som jag älskar-Snow fairy, tyvärr tror jag den bara fanns tillfälligt :o(
Fina lack!!

Badbomben sa...

Linda: Jag förstår dig precis! Kom just från duschen, hade ett tvålfat med mig med Sandstone, Ultimate Shine, Coalface och Jungle:) Så gott de doftar! Snow fairy låter hur ljuvlig som helst!

Veronica sa...

Åh saknar badkar nu, badbomber är underbara ting!

Badbomben sa...

Veronica: Visst är de underbara:) Vi har heller inget eget badkar men ikväll får vi tillgång till ett. Enda svåra är vilken jag ska börja med. kanske Honey Bee?:)

Emelie sa...

Ma Bar är ju underbar! Luktar himmelskt gott, men vattnet blir svagt brunfärgat av den hehe. Känns som att man riktigt badat bort smutsen när man kliver upp.

Badbomben sa...

Emelie: ja, den var fantastisk! Sockerbit och allt:D Kändes som att simma i oboy!