Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 29 april 2008

Jean Paul Gaultier: FragileOm jag ska välja en favorit bland mina parfymflaskor så skulle det nog vara den här guldiga lyxigheten. Jag har alltid varit förtjust i snöglober som man får ruska om: istället för att skaka snö över t.ex. London får jag strö guldglitter på en dramatisk, svartklädd femme fatale! Är inte det redan en tillräckligt bra orsak att skaffa en parfymflaska?:)


Doften i sig är berusande och luxuös, ganska tung utan att kännas gammalmodig. Den är inte genomträngande eller för bastant utan snarare långlivad, personlig och sensuell. För mig är den här parfymen endast för kvällsbruk, redan flaskan sporrar till att använda den till fest.
Fragile har enligt JPG:S hemsida bland annat noter av tuberos, hallonblad, viol och cedeträ. Kombinationen känns utsökt! Har även en liten body lotion av doften, den innehåller små guldpartiklar den också. Doften är en av mina gamla favoriter, en ytterligare parfym lurar i byrån och väntar på att få komma i användning. Glamour!:)

p.s. Min blogg blir en månad gammal, hurra för denna pompösa bemärkelsedag! Om det är något speciellt som ni gärna läser om framöver så tipsa mig:)

4 kommentarer:

inthemake sa...

Fragile har varit en av mina favoriter med, mend et hände något...JPG´s Classic tål jag inte, blir åksjuk av den, & det är något i Fragile som sakterligen började peka åt samma håll tyvärr...:( Men flaskorna är ju helt bedårande..;)

Badbomben sa...

Inthemake: så synd, åksjuka är inget vidare! Men tur att man kan titta på de fina flaskorna ändå:) Kul att skaka den och göra flaskan själv åksjuk:D

Sminkan sa...

Jag gillar den också! Har haft den förut. Det är en riktigt härlig doft!

Badbomben sa...

Sminkan: javisst doftar den gott:)