Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 28 april 2008

Dagens shoppingIdag har jag varit på en hamstringsodyssé till närmaste shoppingcentra, snokade och sniffade på produkter hos Stockmann Beauty och Sokos Emotion. Jag begav mig på sminkutflykten främst i det syftet att jag skulle skaffa en morsdagspresent till mamma.
Presenten blev Helena Rubinsteins Color Clone-foundation i nyansen Shell från Stockmann. Jag tänkte att jag också skulle vilja prova på den men i en ljusare nyans så jag bad om en tester. Expediten berättade att de inte hade så ljusa testers till förfogande och att den ljusaste kanske skulle vara till och med för ljus och gulaktig för just mig men jag fick istället en Lancome Photogenic Lumessence i nyansen 01, blir intressant att få prova den.

Jag studerade också flera Opi-lack då de var på erbjudande men jag hittade ingen wow-färg nu till våren. Utbudet var så minimalt och då de ändå är dyra här så vill jag spara min första Opi till något Lack med stor L:) Annars bryr jag mig inte så mycket om trender men när färgutbudet mest var från hösten/vintern 2007 så var nyanserna mustiga och varma, nu skulle jag ha velat ha en tjusig vårfärg, t.ex. Elephantastic Pink. Heartthrob fanns där men den var inte min typ av rosa, litet för mesig nyans, jag vill ha mer sockervadd, hallon och sött i min rosa. Och jösses vilket kalasfint Dior Addict Ultra Gloss jag såg! Glittrande, stark hallonröd tjusighet i en glamourös förpackning men med för kalaslyxigt pris, nästan 30 euro, kunde inte köpa den men sjutton vad snygg den var, *dreglar*. Jag lade inte namnet bakom örat men det kunde ha varit den smarriga Fuchsia Poplin så här vid eftergoogling.

Mamma hade däremot gett mig en slant att köpa ett smycke med (fick nyss mina kandidatspapper så därför får jag just nu extra fina tingeltangelting:)) så jag var också till guldsmedsaffären, hittade en underbar, kvinnlig silverring med en ganska stor blingblingbaddare, eventuellt zirkon? Vad jag tycker om min nya ring!:)

Under shoppingturen sniffade jag på parfymer och provade handkrämer, trevligt med eftermiddagsshopping i doftande förtecken!
Till sist, för eventuella, lindriga missöden under valborgsmässohulabaloon köpte jag även plåster. Väldigt sakliga sådana:)

5 kommentarer:

Linda sa...

Skojsigt med shopping :o)
Har också kikat på Dior´s gloss men inte köpt ännu...:P

Sminkan sa...

Ja, ringen låter fin även om ingen bild finns...
Härlig shopping du har haft! Själv har jag handlat en ny Facefinity (bra att ha i reserv) och ett nagellack. Moonless Night i gråsvart från HM. Och en Dove Pro-Age handkräm. Rocketqueens fel... Tror det var allt som lockade idag.

Badbomben sa...

Linda: skojsigt var ordet:) Har ett minidiorgloss som är mera nudefärgad men den här skapade värsta glosscravingsen någonsin!

Sminkan: visst är ringen med, den är i sin lilla box;) Moonless night, vad tufft namn!

inthemake sa...

Härlig shopping...man måste ju älska plåstrena hihihi ;) Jag gillar color clone jättemycket, men är ett HR-fan av stora format med;)

Badbomben sa...

Inthemake: Ja, visst måste man få vara litet flickig med plåstren också;D Color clone har så underbar konsistens, är sur och butter för att den inte verkar ha en passlig nyans åt mig. HR står verkligen för lyx för mig!:)