Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 7 juli 2008

Aningens off-topic i form av blommor och Bodom


Jag är positivt överraskad. Vi har haft en phalaenopsis i en hel vecka utan att jag gått aileenwuornos på den. Jag är inte välsignad med gröna tummar, lillafingrar eller tår så en hel vecka med en ikea-orkidé känns som att ha löpt maraton:DAnnars, just den här orkidén har en sån fin, kall rosa som jag tycker är väldigt tjusig i smink också. Både på ögonlack och naglar, ni ser? Dessutom matchar den min bloggbakgrund!Idag har jag ledigt. Härligt! Ikväll blir det ett dopp i Bodom-sjön (Scrangie: it's the lake that gave "birth" to Children of Bodom;)) Före det kan det tyvärr vara såpass illa att jag tar en tur till kosmetikbutiken Eve. Tyvärr. Men jag försöker motstå frestelsen. *jag har tillräckligt med gunk, jag har tillräckligt med gunk, the power of christ compells you not to buy more gunk*

Vad ska alla ni sminksmåttingar greja idag?

11 kommentarer:

Jenny sa...

Jag ska inte göra ett dugg förutom att se fram emot morgondagens ansiktsbehandling. Egentligen borde jag faktiskt handla, men det regnar ute och jag känner inte för att cykla då. Å andra sidan så kan jag ju unna mig en sväng på Kicks då... Vilket dilemma!

Badbomben sa...

Jenny: Blir säkert sjukt härligt med ansiktsbehandling!:)
Stämmer, ett dilemma. Jag funderar om jag orkar fixa mig i sånt skick att jag täcks traska till Eve:D

Linda sa...

Åh jag älskar orkidéer, så vackra blommor.
Dock får jag dem aldrig att blomma om :o(

Denna va ljuvligt vackert rosa ;o)
Ha en mysig ledig dag!!

Badbomben sa...

Linda: Har alltid varit sugen på att ens prova på en, vi ska se hur länge den blommar:)
Rosa rockar! Kram och ha en skön dag du med!

inthemake sa...

haha...du är ju helt outstandin...aileen wournos..;) vart får du allt ifrån?
Love COB!!!

Badbomben sa...

Inthemake: Knäppheten skall sidu uppehållas!:D
p.s. Fixade just så bibliotekarien får höja på ögonbrynen: reserverade just Jenna J:s bok tack vare dig:) Har tidigare funderat på den. Undrar om Ron Jeremy har en självbiografi. Månne den är lång. också. Hmm.

Scrangie sa...

:D Lake Bodom...! There must be something in the water in Finland that makes such attractive Finnish men ;-) lol

I had a phalaenopsis orchid just like that one and I think it died :( They said it was normal for the flowers to fall off, but they never came back!

Badbomben sa...

Scrangie: I love the Bodom district, so tranquil! But there is a quite known murder story that connects to it, it adds a bit horror to the beautiful area.

Anonym sa...

men herregu, va e d för snyggt lack?

Badbomben sa...

Anonym: Menar du det mer rosa så är det wet n' wild i nyansen e71516och det mer lila är Rimmels lack som jag inte på rak arm minns namnet på men jag ska återkomma med det!:)

Badbomben sa...

Anonym: Rimmel-lacket heter Magnetize:)