Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 8 juli 2008

Bildbevis på gårdagens hamstringar

Jag skrev ju tidigare igår att jag befarar att jag skulle besöka kosmetikbutiken Eve. Snacka om att känna sig själv, tror jag har bra kontakt med min (gunk-)id! Jag är storförtjust i Eve, har besökt köpcentret Sellos Eve och fått så bra och trevlig service där.

I hamstringsväg blev det förutom en doftande present även en ny, spännande bekantskap från det polska skönhetsföretaget Ziaja: Phytoaktiv strenghtening treatment cleansing milk. Denna rengöringsmjölk för rödlätt- och couperosahy var på erbjudande ock kostade 5 euro/ca 50kr. Jag är så väldigt ljus och har ibland aningens rödlätt hy så jag ser verkligen framemot denna!

Tjejen i kassan var übervänlig: hon berättade om Ziajas produkter och gav en hel del testers, bland annat två provpåsar på den skyddande och vårdande nattkrämen från samma Phytoaktiv-serie. Därtill slängde hon in en provtub på Natural sea beauty Spa power moisturizer och som bonus fick jag en tester på Mexx-parfymen Nice. Nice, vad?:)


Därtill spatserade undertecknad till H&M. Rotade på hyllorna och fann en limegrön pumpburk på Hello Kitty Green apple body lotion. Tänkte att denna grannysmithdoftande lotion vore bra och uppiggande att ha vid diskbänken. Bra att återfukta extremiteterna ch tassarna efter handdiskning! Därtill tog jag en snoopytravelkit med burkar i resestorlek. Nu blir det kul att sätta litet Philosophygunk i resebagen också!

9 kommentarer:

Linda sa...

Härlig shopping och vilken underbar service du fick. Sånt gör en glad :o)

Emelie sa...

Ooo...det där märket får du berätta mer om sen! Blev väldigt nyfiken nu, och det är nog mestadels för att det inte finns här haha. Brukar vara så för mig. Allt som inte finns här blir jag nyfiken på.

Badbomben sa...

Linda: Hon var en riktig pärla! Jag var så nöjd och kände mig som en omtyckt kund efteråt:) Inte bara proverna utan hennes glada humör!

Badbomben sa...

Emelie: Lovar att du ska få en grundlig recension! Jag har hittills provat bland annat deras kakao bodybutter och gillade den! Billigt och bra från polski:)

inthemake sa...

Supergirl där! Du hittar alltid massa kuliga saker ;)

Badbomben sa...

Inthemake: Det är farligt med ett stort shoppingcentra riktigt nära mig:D Men idag var jag duktig, jag hamstrade inga lip smackers även om jag ren höll i dem! Tycker jag borde shoppa som belöning:D

Sminkan sa...

Mmmm! Gröna äpplen! Älskar den doften!

Jenny sa...

Ser verkligen fram emot recensionen av Ziaja, låter som något som skulle passa min hy rätt bra. Jag får helt enkelt åka på någon kryssning och hamstra lite ;)

Badbomben sa...

Sminkan: Jag kommer ihåg att du gillar dina gröna grannyn!:D

Jenny: Jag har hittills bongat Ziaja endast hos Eve, kan vara att det säljs i Helsingfors också. Du ska få en riktigt rannsakande recension bara jag hunnit testa den en tid:)