Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 15 juli 2008

Pret-tys veckotema: hetssminkning!

...närmare bestämt: vad missar jag aldrig om jag bara har 5 minuter på mig på arla morgonkvisten? Jag brukar vardagssminka mig på sådär 7-8min. Jag klämmer mååånga gånger på snoozeknappen så jag är inte i vettigt tillstånd förrän jag druckit mitt morgonkaffe. I detta snigelartade tillstånd hinner jag helt enkelt inte bobbibrowna mig nåt hiskeligt mycket.
Coffee
mascara
Vad jag ändå aldrig missar är mascara, nån sort av fräschetsprocedur för ansiktet vilket kan vara makeuppuder eller litet foundation som jag fixerar med litet puder. Jag målar också alltid läpparna, oftast med läppstift.

Ifall jag har en minut till så fixar jag brynen med ögonbrynspenna och sveper på litet rouge vid kindbenen.

Jag brukar dessutom alltid ha med mig en del touch-upgrejer i väskan så om jag t.ex. inte hunnit dutta på läppstift så gör jag det i bussen:) Femte inlägget idag, värsta bloggoholicen jag varit!

(Bilderna lånade härifrån)

9 kommentarer:

*~SL sa...

Minullakin on tuo sama mascara

Sminkan sa...

Du har ju blivit som jag, överproduktiv! :D
Härigt med många inlägg att läsa!

Badbomben sa...

*~sl: Nyt minulla ei olekaan ollut great lashia pitkään aikaan, pidin kyllä siitä! Sillä oli helppo maalata sievät ripset:)

Sminkan: Du har varit så duktig med dina inlägg! Fem är nog mitt rekord hittills:D

Linda sa...

Oj va kreativt, fem inlägg!! Vilken söt bild på cappucino´n med den lilla prinsessliknande fairyn :o)
Hopppas paketet kommer till dig idag :D!!!

Badbomben sa...

Linda: Visst är cappucinoälvan söt?:)
Jag väntar så på att jag kan springa hem och kika posten:D

Sminkan sa...

Badis! Min lilla sötnos! Tusen tack för kortet! Det kom idag och katten är såååååå bedårande! Tack, tack,tack!!!

Badbomben sa...

Sminkan: Kram! Kissemissar tänkte jag på då jag sökte efter ett kort åt dig!:)

Emma sa...

Låter ungefär som min sminkning. Jag gick precis med i nätverket Pret-ty. Men jag är inte ansluten som "beautyblog", eftersom jag inte har någon renodlad beautyblog. Nu undrar jag litet över vart man hittar veckans tema - det är som en djungel därinne :-)

Badbomben sa...

Emma: Veckans tema finns på en skild forumavdelning som heter "forum för nätverkarna", det är dock bara synligt för dom som är registrerade som nätverkare. Nästa veckas tema är "Sminkproblem - vilka områden inom makeup har du svårt att lyckas med?" det är accessories förslag:)