Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 17 juli 2008

Nytt finskt sminkmärke: Natural Code

Ni kommer kanske ihåg att djungeltelegrafen för en tid sen nådde mig med ryktet att det finska budgetkosmetikmärket Anytime skulle bort från marknaden och ge utrymme för nytt och fräscht i sminkväg. Jag har varit väldigt förväntansfull inför vad vi får istället för detta nostalgiska, ungdomliga gunkmärke. Imorse fick jag svar på mina grubblerier!

Imorse läste jag nämligen HBL då ögonen limmades fast vid en artikel som behandlade Lumene. I artikeln avslöjades också namnet på det sprillans nya märket som skulle erövra Anytimes tidigare position som Lumenes billigare lillayster: Natural Code. (Häng er inte fast vid det där med billigare lillasyster, öhöm, syftar till budget alltså.) Produkterna utkommer i augusti "som i enlighet med företagets image lyfter fram det naturnära och fräscha". Med långa klickfingret före surfade jag till Lumenes hemsida och klickade därifrån vidare till Natural Codes hemsida, ta ni också en titt! Jag var först litet skeptisk till om det naturnära skulle vara synonymt till zzzsnark..boooring men en del bilder verkar riktigt lovande! Jag väntar med spänning på lanseringen!

p.s. Bildtexten till artikeln var aningen oinformativ men om jag tolkade saken rätt så kommer Natural code bland annat att bjuda på en kavalkad trevliga nagellack!:)

5 kommentarer:

Sminkan sa...

Spännande! Och vi fick inte ens Anytime till Sverige. Kanske bättre tur nu!

Badbomben sa...

Sminkan: Visst är det det! Hoppas ni får litet finskt gunk dit och vi kan få litet viva la diva hit pronto, por favor:D Anytime hade bra pigment i sina skuggor och en del nagellack var übertrevliga till ett mycket rimligt pris.

Linda sa...

åh verkar spännande, ska bli skoj att höra vad du gillar grejerna sen :o)
Alltid skoj med nya märken att testa.

Anonym sa...

Åtminstone i Anttila i Vasa så finns det redan att köpa vissa av produkterna. Det fanns prover på face washen, 24h moisturiser och foudation. Tusen gånger bättre än Anytimes hudvård. :)

Badbomben sa...

Linda: Det blir spännande att prova, alltid skoj med nya produkter!:)

Anonym: Va bra, tack för att du informerade, jag ska kolla upp om de ren finns till salu här i Hesa!:)