Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 15 juli 2008

NOTD: H&M Fashionista


Litet väl tjockt i konsistensen men väl pigmenterat och i sin knallighet ett ganska roligt, lila lack. I fortsättande brist på gudinnan av lilan, Kokosnötspussen, lackar jag med Henkka&Maukka;) Fashionista har tendenser av både 80-tals aerobiclila och pvc-goth-violett.

Nu var jag lat och ville undvika nagellacksborttagningspilsner så jag lackade ovanpå OPI: didgeridoo your nails men det får ni inte avslöja till någon utomstående;D Fashionista är i verkligheten ett ännu mer knall-lila lack, jag försökte fota det i alla olika ljus och vinklar men på fotona nappade ljuset fram en snäppet mer blå ton i lacket. Det här fotot blev det mest ärliga.
Jag gillar nog fashionista men det får inte mitt hjärta att slå hårdare, det krävs mera blåtoner i min violetta för att åstadkomma den reaktionen.

Av H&M-lacken är jag nu extra sugen på Bad Temper som både MLY och Ika frestats med. Några andra H&M-lack som ni tycker är extra tjusiga?

10 kommentarer:

Chaosophia sa...

Har spanat på det där lacket vid ett flertal tillfällen, men det är något som saknas för att jag ska köpa med mig det hem trots det billiga priset.. Fint på dina naglar dock! :)

Jag gillar Glamorama och Velvet Rope från H&M. Gick rätt länge utan att ens kolla bland deras lack eftersom jag trodde att det skulle vara så dålig kvalité på dem, så har säkerligen missat massor av vackra saker.

Badbomben sa...

Chaosophia: Nej jag instämmer, det är ett i och för sig trevligt lack men wawawoomfaktorn saknas!

Jag ska kolla in glamorama och velvet rope, tack för tipset!:)

Sminkan sa...

Jag vill också ha Bad Temper! Fashionista hann jag tröttna på innan jag köpte det. ;D
Glamarama finns swatch på min blogg, någonstans. Även hos RQ som även swatchar Be Vibrant. Rouaa har en massa HM-swatcher hos sig.

Badbomben sa...

Sminkan: Bad temper höll jag i ren idag men jag föll inte för frestelsen, kan du tänka dig. Om det skulle ha varit en glammig körsbärsröd så skulle jag ha fallit för den idag!:D Tack för swatchtipsen!

CrazyNails sa...

Jag har det också. Tycker det är ok, har köpt en hel del av dom ny HM lacken. Så lätt att låta ett följa med hem när man ändå är där och shoppar....som en sann shoppaholic jag är;)

Linda sa...

Mycket snyggt lack, påminner inte färgen lite om Coconut kiss?
Ett H&M lack jag gillar är Playtime, går i orange-röd nyans, urläckert :o)

Skosoet sa...

Oh, vad tjusigt det var! :) Riktigt snyggt på dig! Jag har tittat på det där några gånger men får ärligt säga att jag inte riktigt vågar ha lila nagellack. Rött går bra men lila har jag nån sorts spärr för. Eller förresten, det gäller nog alla mörka nagellack egentligen, men just rött har jag lyckats vant mig vid för att jag så himla gärna vill ha det..

Angående blinc då! Jo, jag var inne på evincecosmetics.com där man kan köpa mascaran och såg där att det finns en primer till den som gör att man får en bättre effekt. Finns även en flytande eyeliner såg jag.. :) Jag har inte testat kanebos 38 men som loreals men den är ju som jag skrev om i inlägget mycket värre att få bort så effekten nästan kvittar.. Jag måste verkligen testa primern, väldigt nyfiken :D

Badbomben sa...

Crazynails: Så känns det för mig också, ok, men inte så jag behöver mun-mot-mun-metoden för att komma över extasen:) Jag var så duktig idag då jag shoppade endast bagen från H&M, inget lack:D

Linda: Tack:) Det har nog viss släktskap men jag tror nog att kokosnöten är mycket finare. Den här är helt snygg men den är kanske aningen platt eller sen är jag inte på just det här lila humöret idag:)

Skosoet: Du kunde kanske vänja dig vid litet kallare rosaröda först och sen sakta men säkert ta steg mot det lila spektrat om du alltså är litet intresserad på att prova på lilan. Röda naglar är nog ändå allra vackrast men jag gillar omväxling.
Tack för infon om primern, berätta gärna mer om du provar den!

Scrangie sa...

I love that color! I didn't even know H&M made polishes. Maybe it's just in Sweden? I'm going to have to go check out H&M for polishes! It's one of my favorite places for clothes.

Badbomben sa...

Scrangie: At least the polishes have found their way to Finland:) I like H&M too, cute clothes, very nice prices;D