Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 28 juli 2008

Härlig, ledig morgon!


Det var ljuvligt att stiga upp imorse och tassa till vardagsrummet: min fina sambo som kom sent hem igår kväll efter en dagtur till Tallinn hade lämnat min beställning på Escadas Moon Sparkle på bordet och en hel massa snaskens som jag kan mumsa i mig. Nu kan jag både dofta gott och äta gott på min lediga dag!:)

Ikväll kommer min storebrorsa hem från England, det kliar så i fingertopparna då jag vet att han har en del Bootsgunk med sig:) Varm och solig julafton kunde man säga!

11 kommentarer:

Johanna sa...

Vilken härlig dag! Och Moon sparkle doftar ju så himla gott :)

CrazyNails sa...

Vilken fantastisk dag du har att se fram emot!

Badbomben sa...

Johanna: Det blir det! Moon sparkle, sniff, sniff, härligt! Älskar flaskan också, helt mina färger!

Crazynails: jag har nästan litet magont då det är gunkspännande:D Håller dessutom på att packa en del pret-tybyten så litet lillajul är det.

SminkJante sa...

Önskar dig en underbar dag. Jag ÄLSKAR lakrits.

Badbomben sa...

SJ: Tack sötnosen SJ! Lakrits är så perverst gott. I synnerhet en tjock baddare till lakritsstång som heter "Paksu Pepe", Halvas lakritsmattor är också diaboliskt mumsiga!

inthemake sa...

Åhh vilken snäll man du har ;) Det är alltid kul med överraskningar...:)

Badbomben sa...

Inthemake: Han är urgullig! (Det stod även en flaska rödvin på bordet men den tänkte jag att vi skulle spara till senare:D) Men det blev litet godisfrukost!

Chaosophia sa...

Moon Sparkle från Escada är helt klart sommarens hetaste doft om du frågar mig! Jag måste köpa minst en till flaska så jag slipper snåla innan den försvinner från hyllorna!

Badbomben sa...

Chaosophia: Du har en god näsa, jag bugar mig inför den:D Moon sparkle är mumsmums. Och flaskan är ljuvlig!

Sminkan sa...

Du har tur du...

Badbomben sa...

Sminkan: Det var ett underbart sätt att vakna på morgon!:)