Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 25 juli 2008

Bettieli i farten igen:)

Idag damp det igen ner ett brev från söta Linda. Inne låg en liten burk med TIGI's Oatmeal & Honey conditioner och därtill en tester på Yves Rochers Naturelle Eau de Toilette.


Jag fick värsta cravingsen då jag läste om detta härliga balsam på hennes blogg, jag har ännu inte provat den men ser fram emot en sann honungsorgie i duschen senare ikväll:D
p.s. Linda, du är för söt. Jag ska ge verbal smisk åt dig när du väl återvänder från Kreta:)

6 kommentarer:

inthemake sa...

Söööta Linda, hon är en riktig gullegris!

Badbomben sa...

Inthemake: Hon är en rar sötis-nöff!:)

Anonym sa...

Hej.
Jag undrar om du skulle kunna slänga upp min blogg under "Länkar"?
MVH Recensera Mera.
http://recenseramera.blogg.se/

Badbomben sa...

Recensera Mera: Jag ska kolla upp din blogg, jag känner inte den ännu så jag ska bekanta mig först med den och snoka runt litet grann:)

Linda sa...

Smisk- hihi & Nöff nöff ;o), hoppas du gillar balsamet :o)
Jag brukar ta en pytteliten klick och ha i efter ja tvättat och torkat utan att skölja bara för att känna doften längre :P

Badbomben sa...

Linda: jag gillade den så mycket att jag håller på och fifflar tigibyte med RQ, tack! Parfymprovet doftade väldigt gott, måste sniffa på den på YR igen:)