Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 18 juli 2008

På upptäcktsfärd i Kicks

Idag kliade det i min Kicks-tå. Det var såpass länge sen jag var där så jag tänkte inte hitta dit, jag irrade omkring i Forums shoppingcenter och var helt konfunderad och vilsen, till sist fann jag dock till sminkoasen:)

Jag nosade på en del parfymer men idag var det mest nagellack som flörtade med mig, litet fredagslyxig hudvård fick också följa med. Jag adopterade följande godingar:


  • Depend Base coat
  • och litet jordgubbsvanilj för ansiktet i form av en återfuktande och mjukgörande ansiktsmask:)

13 kommentarer:

inthemake sa...

Underbart!! är själv lite sugen på Depend lacket ;)

Badbomben sa...

Inthemake: Jag blev så sugen. Har inget hololack och då man fick ett häftigt turkosfärgat billigt så löpte jag amok:D Nu sitter jag och funderar vad jag ska manikyrera med:)

Ika sa...

Minns jag snett nu, men var det så att du såg ett flake-lack av Mavala på Kicks? Sku du kunna fixa det åt mej? Är lite desperat efter att få ha iaf ett sånt i min "lilla" samling... *puss på förhand*

Badbomben sa...

Ikus: Menar du capella? Det såg jag idag, jag kan fixa det åt dig!:)

Linda sa...

Åh härlig shoppping!!
BeYu lacket jag har är nr 263 men de fanns olika ljusa nyanser som verkligen påminde om varandra ;o)
Depend lacket såg sött ut och ansiktsmasken lät ju underbar med jordgubb och vanilj-rena fredagsgodiset ;o)

Badbomben sa...

Linda: Jo jag kollade upp sen om jag köpte samma som du eftersom det var meningen men den här var så liknande så jag föll tydligen för en annan:D Jag sitter här med jordgubbsgunk i ansiktet, det doftar sommar!:P

Sminkan sa...

Jag provade en kompis Depend-holo och det var jättefint! Fick inte till några bilder dock. Funderar på att köpa ett eget! Det är verkligen sött! Men likt mitt DV8 förstås...

Ika sa...

Japp, just Capella! Och om nu Agena finns där så kan du slänga med det med (men jag antar att det är slut där också). Vill du ha nåt skoj i utbyte? Annars kan du maila mej ditt kontonummer så betalar jag in en slant! :)

Badbomben sa...

Sminkan: Jag tyckte själv också att det såg så snyggt ut på Nailed.se! Roligt att du också tyckte att det var snyggt i verkligheten, då måste det vara fint!:)

Ika: Ok, jag ska kolla upp om Agena skulle råka finnas kvar. Har du nåt skojigt som du kunde tänka dig i utbyte? Annars kan jag skicka nr:et:)

Ika sa...

Har du nåt av MAD Minerals ögonskuggor? Jag har helt bombsäkert ett par såna som jag inte har använt och som jag kan ge åt dej om du vill ha... :)

Badbomben sa...

Ika: Vilka Mad-skuggor tror du att du har? 'viftar intresserat på öronen*:)

p.s. Tur att jag kollade mitt svar förrän jag postade, skrev helvilt om Mad-SUGGOR. Nöff:)

Ika sa...

Oj, nu kommer jag inte på sådär på rak arm, jag har så många därifrån. Du kan ju säga vilka du har av märket (såg att du iaf har Pizzazz) så kan jag skicka nåt av det du inte har! :) Lite överraskning sådär...

Badbomben sa...

Ika: Jag ska skriva ett meddelande åt dig från Pret-ty!:)