Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 4 juli 2008

Extas!


Vet ni vad som är nåt av det skönaste man kan tänka sig? Grilla god mat i gott sällskap vid en klippig strand, ta sig ett dopp i kvällssolen och bara ligga och njuta av tillvaron. Det är så fantastiskt att slänga sig i havet efter arbetsdagen och uppleva total eufori i det svalkande vattnet, åh! Tycker att ett dopp i havet motsvarar minst en ansiktsmask då porerna bir så tjusigt minimala och hyn blir rosig och fin.


Om möjligt så är det ännu mer hedonistiskt superüberextasigt att ta en varm dusch efteråt tillsammans med sina favoritprodukter från Lush och Aquolina! Och därefter äta Ben&Jerrys-glass. :)

p.s. För att det inte ska bli för lyriskt så kan jag berätta för er att jag fick värsta flabbanfallet då en mås norpade en korv av oss och klämde den brutalt i sig alldeles hel, stackars måskräk som måste flyga med en hel bratwurst i magen:D

7 kommentarer:

Linda sa...

Åh så underbart det där lät, fick lite flashbacks till den ljuvliga gamla pripps blå reklamen om du settt den?
Klippor, hav, go mat och trevligt sällskap =idyllen av härlighet :o)

Vilken kanonstart på helgen för dig med andra ord!!

Men stackars lille mås med bratwurst :o( Men är man glupsk så är man ..

Jenny sa...

Hahah, vilken mås!
Låter som ni haft en underbar kväll, min har varit ungefär likadan - fast jag skippade badet. ;) Det är lite för kallt i ån ännu för att jag ska våga mig i.

Scrangie sa...

Ahh, that sounds *wonderful*! I used to love Aquolina products, but I can't get them here anymore. :( Just Pink Sugar fragrance.

The seagull, lol! The seagulls here are getting pretty bad... they will eat anything!

Sminkan sa...

Låter hääääärligt! Vi grillade också igår men inget dopp i sjön, Mälaren ligger här utanför men jag avstår gärna från bad...

Badbomben sa...

Linda: Jag ska checka youtube om prippsreklamen finns där:) Det var en underbar kväll. Måsen var så glupsk, så glupsk!:D

Jenny: Ah, du har en å nära dig, häftigt. Nu börjar havet bli tillräckligt varmt:)

Scrangie: Our seagulls are real super-size-me-birds! They will eat anything!:D

Sminkan: Roligt att ni grillade, var det i den fina trädgården månne? Mälaren skulle jag vilja se, det låter vackert med den nära sig.

inthemake sa...

hihiii....måsjäklar...dom skäms inte för nått!!!

Det låter som en riktigt hääärlig kväll...;)

Badbomben sa...

Inthemake: Måsjäkeln var nästan sympatisk då den var e sån glupsk gris!:D