Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 14 juli 2008

FOTD med käpphästnyanser


Hahaa, igen rosa och lila i litet smokyromantisk tappning. Det blev sist och slutligen kanske litet barbiemac även om det inte var urspungsidén?


Använde mig av en lila-gråsvart No7-trio och Anytimeskuggan flirting eyes, flirting eyes fick bosätta sig på hela locket och under brynbenet, medan den gråsvarta skuggan fick komma i globlinjen och under ögat, den klarlila No7-skuggan lade jag på rörliga delen av locket. Övre fransraden fick förstärkning av Niveas liquid liner och inre/yttre nedre fransraden av Rimmels special eyes-kajal. Brynen fixades som vanligt med Lumenepennan Blond.


Läpparna målade jag med mitt nyaste läppinköp, nämligen Max Factor Lipfinity colour and gloss i nyansen illuminating fuchsia, gillar den starkt!

Övrig makeup: Studio fix fluid NC15, Revlon color stay pressed powder Light pale och dream matte mousse concealer. Klart slut, nu ska jag dra till bibban:)

12 kommentarer:

inthemake sa...

wow Badbomben, du är en hetis idag ;)

Badbomben sa...

Inthemake: Tack gulle! Nu ska jag bli mindre het genom att hoppa i sjön, ska fara och simma i sommarregnet, skoj!;D

Sminkan sa...

Du är så vacker och makeupen sååååå fin!

Linda sa...

Ljuvlig men tuff make up, otroligt vackert med dessa färger på dig :o)

Scrangie sa...

Sooooooooo pretty!!!

Badbomben sa...

Sminkan: Tack raring!:)

Linda: Tack snälla, lila är en sån hit, jag upprepar mig som värsta tårta-på-tårta-konstruktionen:D

Scrangie: Thank you miss Bodom!;)

Ellinor sa...

Är den bra den där ögonbrynspennan? Behöver verkligen något som funkar till mina (medelljusa) bryn, just nu får genomskinlig bryngel duga och det ser så fräscht ut med välmejkade bryn!

SantaCarolina sa...

Hej Da Bomb! ;0) Jag kom på en sak idag! Du skrev vid nåt tillfälle att du var avundsjuk på oss i Sverige som hade Eleven? Skickar dom inte till Finland? OM de nu inte gör det, och det är något du vill ha så kan jag ta med det i min beställning nästa gång och skicka det till dig? Nu satte jag nog igång shopping-behovet hos dig va...?? haha... Hör av dig i sådant fall så fixar jag det!

Johanna sa...

Vad fin du är! Och det nya läppgunket passar dig bra :)

Sanna sa...

sååå fint!
älskar den markerade globlinjen:)

Badbomben sa...

Ellinor: Jag har använt den här både länge och väl, gillar den skarpt! Om man tycker att det är ok med penna istället för skugga/gel så är lumenes blond väldigt bra för ljusbrynade, t.ex. jag som rödhätta vill inte ha för mörkt men heller inga röda bryn så den här litet ljusa, blyertsblonda pennan funkar überbra!:)

Santacarolina: Du är en sån sötnos att jag ska nypa dig! *nyp* Tack! Jag tog och kollade upp saken imorse, det verkar faktiskt som om dom skulle skicka hit. Nu vet jag det och plånboken skriker hallelujah:D Kram!

Johanna: Tack rara, jag gillar den! Har tidigare haft läppstift-finityn och nu blev jag så sugen på glosset:)

Sanna: Tack snälla! Jag skaffade en ny pensel nyligen så det var skojsigt att fluffa omkring med den vid globlinjen och sudda på:)

Ellinor sa...

Tack för svaret. Jag färgar nämligen alltid brynen vanligtvis och brukar därför inte behöva något extra, men då det går länge mellan gångerna (som just nu t ex) så kan det ju behövas något extra. Ska försöka komma ihåg att kika på den där nästa gång jag är i Sverige.