Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 13 juli 2008

Tvål och penselpyssel


På fredagen var vi med kompisarna och klämde och nosade i tvålhimlen Saape, dessa två lödderlisor blev mina nya vänner: En turkosvit, blommig pumpflaska för flytande tvål och en bittvål. Även om jag är extra frälst i just bittvålar som är formade som boeing 747:or, grodor, hjärtan eller kossor så är det bra och hygieniskt med en pumpis också.

För att tysta mitt stilla, trånande begär efter en till bittvål så nappade jag denna ljusorangea tjusighet som doftar både fruktigt och blommigt. Jag minns inte riktigt vad det var för doft, jag vill minnas att kanten är prydd med litet klösande kokos. Somrig tvål, vad?:)

Därtill var jag också till Tiimari och köpte dekorationssand. Jag har länge velat ha nåt bra ställe att förvara mina sminkpenslar i, nu gjorde jag en egen liten penselställning med hjälp av finskt designglas, pärlsocker och rosa dekorationssand. Skojigt pyssel och tycker att resultatet är ganska coolt:)

12 kommentarer:

Sanna sa...

FINT! :)

Linda sa...

Åh vad fint, så dekorativt och praktiskt!!

MouMou sa...

Voi miten söpö siveltimiensäilytysvaasi!<3 Minulla noita on niin iso kasa, että tarvitsisin tynnyrin.;)

Badbomben sa...

Sanna: Tack Sanna, kul med sandlekar!;)

Linda: Det är så skojigt att stoppa dom i sanden, det känns feminint mysorganiserat:) Tack!

Moumou: Kiitos! Ooh, tee hiekkatynnyri ja tee siitä postaus, olen ekana lukemassa!:D Ihme ja kumma: jossakin olen suht kohtuullinen, meikkipensseleistä on ihan ne perustarvikkeet ja häivytyspensselinkin ostin vastikään:)

inthemake sa...

Åh gud va fint! Så har man sett det i butiker, men aldrig hemma hos någon...underbart!

Badbomben sa...

Inthemake: Tack snällis! Jag har också sett såna här på youtube, jag hade inte nån passlig mindre burk så det fick bli en pampig vas istället:D

Sminkan sa...

Aaaah! Tvål! Härligt! Snyggt penselställ också. Berätta hur det fungerar efter ett par månader. JAg är skeptisk till vaianten för jag tror dt blir dammigt, men funkar det vill jag med!!

Badbomben sa...

Sminkan: Tvål gör dagen lycklig!:D

Jag ska återkomma till hur det funkar, för mig är det här definitivt en förbättring då jag tidigare hade dom och hoppa och skumpa omkring i necessären.

skosoet sa...

Det var jättesmart ju! :)

Sett att Kicks har så med en del prylar men inte tänkt vidare på det, men det var ju inte dumt alls.. så kanske man skulle göra hemma med penslarna... hmm.. :)

Tack för din fina kommentar angående mitt läppglans! Det är riktigt fint, synd att jag inte riktigt fick fram nyansen på bilderna bara, men får väl pröva någon mer gång.. :)

Badbomben sa...

Skosoet: Ditt glans var så fint, det är ibland svårt att fånga sminkfärger på foton. Ögonskuggor i synnerhet tycker jag.
Och tack, jag är riktigt nöjd med penselboet, vi ska se hur det funkar i praktiken:)

Mara sa...

Jättefint och praktiskt :) Var i Finland bor du? inte i närheten av Sundom möjligtvis? ;)

Badbomben sa...

Mara: Tack! Nix, är en huvudstadsregionsbo, dock inte en aboriginal sådan:)