Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

måndag 14 juli 2008

Skönhetspost och inbillade gröna gubbar


Vad kan vara bättre än en ledig dag och en Covergirlprodukt som dimper ner genom brevinkastet? Denna fina CG Country woods eye enchancer fick jag av snälla Pret-ty-Eammi i byte mot min Trevor Sorbie straightening addict som jag aldrig använde. Jag ska dock inte använda den förrän jag vet att hon fått sin TS på posten. Jag är så überglad över att Pret-ty finns!:)

Dessvärre skulle jag ha kunnat få mera gunk idag med posten, jag antar nu att det var en donationsaquolina som var på väg genom dörren då dörrklockan ringde efter den vanliga posten. Jag var i pyjamas, hade inte druckit morgonkaffe och var rädd för att det skulle vara nån domedagsprofet som skulle mala mig sönder om thetans, marsmänniskor och panteistisk solipsism så jag öppnade inte dörren. Men efteråt märkte jag att det kommit en lapp var det stod att jag har ett paket som väntar mig på posten och jag kan ännu inte avhämta det idag,
byääh!
thetan

Nästa gång ska jag öppna dörren även om det sen är Tom Cruise som vill äter min livmoder.


Annars ska jag slappa under dagen och hämta en ytterst saklig och platonisk bibbabok som jag fått tips av snälla Inthemake;)

(Mr Xenu lånade jag härifrån)

8 kommentarer:

Jean sa...

Alltid härligt med post i låjdan!!
Idag ska jag nog recensera mina produkter jag fick från kakaobönan iaf...

Tänk om man fick produkter var dag hehe...


MVH
Jean

Badbomben sa...

Jean: Visst är det kul med gunkpost!:) Jag ser framemot din recension på kakaogott!

Johanna sa...

Vad kul med post! :) En del av det roliga är ju faktiskt att vänta på att ett paket ska dimpa ner! Haha, nu ska jag nog genast klicka hem något :)

Badbomben sa...

Johanna: Det är superroligt!:D Klicka på!

inthemake sa...

Jag vill åxå att Tom Cruise kommer och hälsar på hahahaha....för att jag sedan kan få sparka ut honom *asg*....kul med paket!! Jag väntar och väntar på diverse godsaker som verkar ta en vansinnig tid på sig *grrr*

Badbomben sa...

inthemake: :D Gissa annars vem som läser jennbibeln för fulla muggar? Är helt hooked ren.

Linda sa...

åh paket är ju såå skojsigt,dilemma att inte öppna under olika omständigheter och sen få en paketlapp :P, men jag förstår dig ;o)
hihi-så skojigt skrivet,nu fick du mig o srtatta igen :D

Badbomben sa...

Linda: Herr Xenu hälsar!;D Hädanefter ska jag alltid öppna dörren för gunkexpresssändelser:)