Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 8 juli 2008

Uppdaterad förvaring och litet ortopediska ärenden


Jag städade ju nyligen mina sminksamlingar, nu fick ögonpennorna och mascarorna ännu ett eget hem att bo i: denna kissemisskaramellask:) Visst är det ganska gosigt? Några HH Minerals-prover fick också rymmas i denna lilla kattbox.

Därtill var jag duktig och tog hand om mina arma fossingar som börjat påminna om kamelfötter. Nu är de lackade med Cherry Crush från Revlon och de är insmorda och ombonade med Montagne Jeunesses fotvårdskit.


Ni som har torra fötter, ta ett fotbad, man reinkareras som fågeln Fenix!:) Eller i mitt fall, som en emu. Eller inte har jag riktigt emufötter heller, jag har mera hobbittår:)

8 kommentarer:

inthemake sa...

Åh va det lät härligt med fotbad, men jag kan bara inte slita mig från Jenna-boken just nu hihiiii

Badbomben sa...

Inthemake: Min jennacopy är på väg, var ren till bibban idag och kikade:) Tog istället litet böcker om kaffe och salmiak;)

Linda sa...

Åh fotbad så ljuvligt!! Hobbittår hihi va sött, när jag och min kompis va små och badade jämförde vi fötter och jag konstaterade då att hennes va rosentår för de va långa och smala och jag hade korvtår för de va korta och tjocka :P Undra va man får allt ifrån som barn :D

Badbomben sa...

Linda: Hihi! Fötter är roliga, alla har så olika. Mina tår är ungefär alla lika långa också, riktiga hobbits.
Fotbadet gjorde underverk, så skönt:)

Veronica sa...

Åh det såg riktigt skönt ut med fotbad, det gör man alldeles för sällan!

Badbomben sa...

Veronica: Jag håller nuförtiden fotbadsmackapären framme så den kommer oftare i användning:) Det är skönt!

Lotta sa...

åh, en sån burk har jag också, fast min är rund och i plåt (det kanske din också är, svårt att se)
jag har haft den så länge jag kan minnas, men jag kan för mitt liv inte komma ihåg godiset som fanns i från början..hm..

Badbomben sa...

Lotta: Åh, du har också en kiss-kiss ask! Min är faktiskt av paff, den är rektangulär. Kissarna är så söta:)