Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 22 juli 2008

Gårdagens shopping


Hamstrade två lifesavers från Montagne Jeunesse: en av mina favoritansiktsmasker, Aromatherapy Masque med jasmin och lavendel och en ny bekantskap ifall jag nångång sovit för lite, Cool Eyes Anti-shadow lappar för ögonen.

Som den nyfrälsta lacktoken jag blivit shoppade jag även ett Mavala-lack från Jeans kollektionen: en härlig, intensiv djupblå med lila undertoner: Marine Blue. Me likey!

För (fot)badsextravaganza köpe jag en liten påse Laveras badsalt med vanilj och kokos.
Jag fick också syn på den nya smink- och hudvårdslinjen Natural Code, det fanns en del snygga nagellack och skuggor i kollektionen som såg riktigt fräscha ut. Jag spejade på gunk i Stockmann Beauty, Sokos Emotion, Eve och Prisma men det var K-Citymarket som faktiskt tog priset denna gång: enda butiken med Natural Code och Mavalas Jeanskollektion. Bra CM, 10 poäng!

8 kommentarer:

Sminkan sa...

Notd! Notd!

Badbomben sa...

Sminkan: :D Jag ska se om det blir senare idag eller imorgon, jag är litet ännu på g med mitt hololack, jag kan inte sluta stirra på det o_O
Det såg übersnyggt ut på dig!

Linda sa...

åh härliga grejer, badsalt med vanilj och kokos?? åhhhh de lät mums!!

Badbomben sa...

Linda: Den lät sommarmysig, kokosen gör säkert susen, har ännu inte doftat på den men kanske det blir av senare idag:)

Ika sa...

Åh, i min CM finns inte ännu Natural Code. Här reas Anytime bort fortfarande (visserligen bara skräp kvar men ändå). Hittade också Jeanskollektionen häromdagen i affären, men förstås ingen Agena. Riktigt dumt att Agena bara finns med på vissa ställen! Jag köpte förresten också Marine Blue! :)

Badbomben sa...

Ika: Jag kikade idag just i CM efter agena främst åt dig men nix, faktiskt rumpigt att dom bara finns här och där. Annars var det skoj att tafsa på natural code. Imorgon borde jag hinna till Kicks efter jobbet, jag informerar sen hurudan saldo shoppingen haft:)

Jag håller ännu en sekund i holodepend och sen lackar jag med marine blue, den är läcker!:)

Ika sa...

Jo, hör av dej sen imorgon med rapport om vad du hittat! :) *spännande*

Badbomben sa...

Ika: Det ska jag göra!:)