Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 1 juli 2008

Nån som behöver en Revlon foundation?


Jag håller på och storstädar hemma, även makeuplagren. Behöver eller vill nån av er ha en Revlon New complexion even out make up-kräm i nyansen 06 Honey beige? Alltför mörk för mig men vill inte slänga det heller utan donerar det till nån som eventuellt behöver en sån?:) Tycker själv att konsistensen ser bra ut och det mesta finns kvar i tuben. (Slänger isf med resten av en Lancome-tester Teint idole i nyansen 03 beige diaphane också)

Första bullen ut får den, säg hiphei i kommentarerna om ni är intresserade.

4 kommentarer:

mimmi sa...

Inget hiphei (betyder vadå?) från mig tyvärr. Är den för mörk för dig kan jag nog inte heller ha den. Synd, jag behöver ny foundation.

Badbomben sa...

Mimmi: Hiphei= allmänt, mer feminint "ugh" för att få uppmärksamhet:D
Ja, vi har visst ganska så samma hudton vi två, kanske nån annan med mörkare hy behöver den.

Linda sa...

Åh så gulligt av dig, hade gärna tatt emot och skickat dig nått i genäld såklart ;o) Men om den är mörk för dig så tror jag att den är det för mig med..

Badbomben sa...

Linda: Jag tror jag lagar upp ett foto på själva foundationfärgen senare idag:)
Jag har alltid den ljusaste nyansen av alla foundations så tyvärr går inte denna på mig. Men den har spf 20 så det är ganska bra till sommarn om den ännu hittar en ny ägare:)