Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

tisdag 15 juli 2008

Recension: Florena Zeit für mich Inspirierende handcreme


Nu då jag blivit en ännu ivrigare nagellackerska så har jag också blivit mera lättflörtad inför handkrämstuber. Den här hittade jag tillsammans med den tidigare nämnda Puhas Loodus-krämen.

Krämen doftar mysigt av apelsinblommor och jag gillar att använda den, konsistensen känns återfuktande men ändå inte sliskig. Krämen upptas snabbt av hyn så man kan ganska så fort fortsätta med annat pysslande än extremitetsåterfuktning. Florenas apelsinblomskräm innehåller glycerin och B5-vitamin. Tubstorleken är väldigt passlig att kånka med sig. Jag föredrar litet mindre tuber som man kan byta ut fortare (vilket betyder att jag kan idka shopping oftare + har mindre gammalt gunk i badrumsskåpet: ytterst kulpragmatiskt;D).

orange blossom

Krämen kunde eventuellt vara ännu mer återfuktande men nu på sommaren räcker dess egenskaper bra.

Slutsats: Bra budgetkräm för tassarna, plus för den trevliga doften!

Vitsord: 4/5 Nåt mellan Magna cum laude och Eximia

(Blombilden lånad härifrån)

6 kommentarer:

sanny sa...

ja, men behöver ju ha lite färger också :)

Badbomben sa...

Sanny: Det har du så rätt i;)

Lola sa...

Åh, vad bra med handkrämstips. Jag är i stort behov av någon bra snarast! :) och tack för kommentarerna om bilderna - Petrah är duktig hon :)

Badbomben sa...

Lola: Bilderna var suveräna!
Har varit riktigt nöjd med min florena:)

Sminkan sa...

Låter bra! Spännande kräm du hittat! Förutom ögonskugga och nagellack är jag nämligen HELT beroende av handkräm! Älskar att prova nya!

Badbomben sa...

Sminkan: Jag vet, gissa vem jag tänktepå då jag skrev den här? Dig med dina getmjölkscitronmarängolivknådade tassar:D