Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 26 juli 2008

NOTD: BeYu 252


Dagens lack är ett skimrande, vitt lack från BeYu. Jag har varit väldigt förtjust i alla BeYu-lacken jag provat och brukar nuförtiden alltid kolla deras hylla då jag gör en avstickare hos Kicks.

Notd:en blev litet bubblig antagligen på grund av att jag inte lät underlacket torka tillräckligt bra förrän jag svepte några lager av detta pärlemorvita, snäckskalslack på klorna. (Jag hade bråttom med att hinna posta bilden före jobbet så jag tog sidokladet bort först efter plåtandet så slutresultatet är snyggare än på bilden;)) Lacket har en sval, sofistikerad nyans som är übersnygg till varma dagar på stranden, i synnerhet för dem som fått en schysst bränna bjuder denna vita på en fräsch, svalkande effekt.

Idag efter jobbet ska jag ta ett skönt sjödopp. Den lilla insjön, eller egentligen träsket har vita näckrosor som simmar omkring på ytan. Vad kunde då passa bättre än jungfrueligt vita naglar?:)

6 kommentarer:

Sminkan sa...

Fin färg! Man ser ju inte bubblorna på bilden!

Badbomben sa...

Sminkan: Tack! Va bra om det inte syns:) Jag har blivit värsta lacknörden här, glor på mina naglar och funderar på vad jag vill manikyrera med härnäst. Ditt fel, perhaps? p.s. Såg just på M Palin:)

Johanna sa...

Läcker färg! Passar nog alldeles utmärkt till näckrosorna ;)

Badbomben sa...

Johanna: På sommarn känns det helrätt med vita fräscha lack. Näckrosorna är så vackra!:)

Linda sa...

Vackert!

Badbomben sa...

Linda: tack, ditt beyusnäcklack var dock snäppet snyggare tycker jag:)