Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

torsdag 3 juli 2008

Jag föll för grupptrycket.


Var det Gunk-Bjooti som satte igång denna löpeld? Nå, i varje fall, som många av er vet så har det gått en brittisk Glamourepidemi över hela den svenskatalande bloggosfären: alla hamstrar anglikanska Glamours julinummer i och med att läsarna mutas med Benefitgloss:)


Idag joinade jag klubben, tassade efter jobbet till r-kiosken och shoppade ett st. Glamour för 5 euro och 70 cent. Inte alls så illa för ett Benefitgloss som i vanliga fall kostar 13 pund, dvs dryga 16 euro. Jag hittade en tidning med glanset Her Glossiness i nyansen "didn't hear it from me", vid första anblicken ser den lovande ut, konsistensen känns mjuk och neutral. Nyansen tror jag att passar bra med smoky eyes! Ja och tidningen kom som bonus, den vägen tänkte åtminstone jag:D

9 kommentarer:

Sminkan sa...

Ja, jag tror inte det finns ett enda Glamour-exemplar kvar i Sverige nu! ;D

Badbomben sa...

Sminkan: Jag tror nästan att situationen är bättre här i Finland. Tyvärr så har åtminstone jag själv den uppfattningen att det inte finns lika mycket organiserad blogg-gunkighet här. Kan vara att många inte vet om glamourerbjudandet!

Jag är nog ännu sugen på who are you wearing. men den får nog stanna i butiken:) Ett benefitgloss är mer än nog för att göra mig så glad så glad!:)

Linda sa...

Åh snart e ja den enda som inte shoppat blaskan, har bara inte blivit av men jag e väldans sugen på ett tjusigt gloss :P (inte för att jag har brist på dem eller så :D hihi )

Badbomben sa...

Linda: Jag tänkte först avstå. Men sen. Jag började Fundera. Vi har ju heller ingen benefit här o det var så billigt så jag var tvungen:D Fniss!

inthemake sa...

Nej Linda är inte ensam ;) jag har inte skaffat denna must-have grej heller...hmmm...undrar o jag sa bevisa för mig själv att jag är stark (tillfälligt)?? haha

Badbomben sa...

Inthemake: Jag var svag. Jag såg tidningen live och tänkte att 5,70. Benefit. Måste ha:D

Sann sa...

Haha, ibland kan man falla för grupptrycket i positiv bemärkelse t.o.m:D

Rocketqueen sa...

Ja, jag har inte köpt; vill inte stödja de där tidningarna... om de inte kan locka med något bättre erbjudande! ;)

Badbomben sa...

RQ: Förstår ditt resonemang, tidningarna borde nog erbjuda annorlunda innehåll än idag! Glosset är dock riktigt fint så sådär mutningsmässigt är jag nöjd, även om jag också tycker att blaskorna innehåller en hel del bajs.

p.s. Jag kommer inte över din trollsländeflaska. Det måste bo en gudom inne i den:)