Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

söndag 4 april 2010

Gunkrecensionerna får en kattig touch-up!

Lugn, bara lugn, poängen fortsätter vara de samma som vanligt, från 1-5. (En etta är en Riktigt Kass Bajamajerska medan en femma är en Gunk Deluxe Tres Magnifique). Hädanefter gäller dock följande, visuella betygsättning för recensioner av skönhetsprodukter här hos Badbomben:

En produkt som får en etta illustreras med följande Batman, som verkligen avskyr både lukten/känslan/priset och allt med gunket i fråga:



En tvåa representeras av denna Batman med en klassisk njaa, inget-vidare-aningen-sur-och-trumpen-och-dessutom-brightlight-min.



En mittemellan-gunkis får en trea och illustreras med denna Batman som är småintresserad av produkten, dock inte tillräckligt för att återköpa och bli lyrisk över den:



En fyra är en intressant och bra produkt, den når inte orgiastisk nivå men är en hyvens bra produkt, anser denna definitivt intresserade och imponerade Batman:



En femma står för en i särklass klockren njutning. Därav denna bakande, mysande morrhårsmurmel.



Hoppas Ni tycker om det nya utseendet på beautybetygen. Mjau! De följande produkterna som ska betygsättas kommer från The Body Shop. Vilka, det får ni veta i the next episode of The Amazing Gunk Race, Badis & Batman edition. *maffig, nästintill episk trumvirvel i bakgrunden*

Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

7 kommentarer:

Sminkan sa...

Perfekta bilder! Perfekt idé! Sötaste Batman får man inte nog av!

Badbomben sa...

Sminkan: Vi blir glada! Tack-kramar!:)

Kajalpennan sa...

Jag har en klockersbild på Aska som illustrerar en 1a (eller möjligtvis en 0a) annars har Aska bara ett läge, gos

badbomben sa...

Kajalis: :D Jag vill se! Posta nånstans, på FB, bloggen, var du vill! Vill se Askas Nolla!

Linda sa...

Åh men klart Batman ska ha ett finger med i spelet, sweet!!!

Tina (Beleza) sa...

Kul idé och bilderna är ju klockrena! :)

badbomben sa...

Linda: Det gick inte ens att hindra, han VILLE med :D Nu myser han bredvid mig med tassarna så näpet sträckta.

Tina: Min favorit är nästan nummer ett. Det är verkligen dissning.:) p.s. Apivitamasken du skickade var så mysig, har provat flera men inte just den <3