Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

lördag 17 april 2010

Nubarshopping ala Nailmail och BOTDJag har ju tidigare varit Nailmail-prenumerant men i och med en viss tid av endast studierelaterade inkomster så var jag tvungen att hoppa av. Men nu kan jag igen hoppa på njutningsfulla nailmail-loket!Om det är nån som inte ännu känner till vad jag snackar om för vernissamejl så är det Karin på Vacker & Underbar som gör ett sjuhelsikes trevligt jobb för oss andra, dvs fixar och langar nagellack åt oss lack-konnässörer. Man kan som prenumerant helt välja och vraka mellan olika nyanser eller lista sig som antingen classy, vampy eller edgy, utifrån vilket K sen gör ett urplock för att matcha just din stil. Vampy är mörka, syndiga, snuskigheter (har tidigare hört till den kategorin, nu kör jag freestyle), Classy står för rosa, beige, bruna och lättburna evergreens, Edgy är för spralliga färg-fetischister.Följande utskick ska bli från Peta-godkända Nubar som tillsammans med OPI, China Glaze och Ciaté hör till mina absoluta favvovernissor. Efter en lång funderare och intensiv notd-undersökning hos Sminkan och EmmaP bestämde jag mig för Petunia Sparkle som ni ser ovan, sen valde jag också Prize och Reclaim. En riktigt porno trio, anser jag. Batman instämmer.

Bilderna lånade via Nailmail men Batman är egen produktion.

6 kommentarer:

SminkJante sa...

Bra val. Jag har alla tre och älskar dem.

Sminkan sa...

Batman är så söt att man nästan går sönder av bilderna! Pussipuss på honom!

Emma P sa...

Låter som bra val tycker jag. Reclaim är ett av de finaste och bästa lacken jag vet så snyggt och fantastiskt att måla med!

Emma P sa...

Haha, fattade först inte BOTD:) Söt är han lilla Batman...

Badbomben sa...

SJ: Blev så glad då jag såg att de kommit på din go-to-lista också!:)

Sminkan: Tihiii! Du skulle se hur han ligger och mojar sig nu också. Han är så låång, så låång där han ligger.:D

Emma P: Ja, jag stirrade visst på din reclaim och sminkys petunia :D Bra om det var ett bra val! Batman hälsar!

Kajalpennan sa...

Batman instämmer absolut. Det syns lång väg.