Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

fredag 8 augusti 2008

Freeman facial enzyme mask with pineapple

Nåt av det bästa med det här gunket är själva förpackningen, man blir sommarglad av den knalliga, gula frukttuben. Masken har en lätt peelande och återfuktande effekt och den tar bort döda hudceller vilket i sin tur ska ge huden en ungdomlig och fräsch lyster. För effekten står bland annat AHA-syror och ananasextrakt.

Delvis håller jag med vad masken lovar. Den har en lätt revitaliserande touch som gör att hyn känns litet mer uppstånden än vanligt och den är inte alls uttorkande, säkert delvis på grund av koncistensen som inte alls påminner om t.ex. en lermask, gunket är mer som fluffig hårgel, den känns lätt på hyn men jag finner den dock delvis litet svårapplicerad.

Trots att hyn känns litet fräschare efter användning så är det inte en wow-produkt, jag saknar nåt som ska ge hyn den där extra glowen. Ändå använder jag masken relativt ofta, delvis för att den är ett ekonomiskt val och delvis för att ananasdoften är god.

Pris: ca 2,60 Euro eller ca 24 kr

Slutsats: Helt okay mask, klart över det mediokra men ändå inte en superprodukt. Plus för den goda doften och för plånboksvänligheten!

Vitsord: 3+/5 En stark cum laude approbatur

(Bilden lånad från Freeman Beauty)

3 kommentarer:

inthemake sa...

Jag gillar många av deras produkter, men har inte testat den här. Kul!

Linda sa...

Det lät som en härlig budget mask, har aldrig testat detta märke, ska kika efter det :o)

Badbomben sa...

Inthemake: Freeman har en del godingar! De verkar ha fått choko- och andra duschgeler också:)

Linda: Kika på! Eventuellt kan det finnas en freemanmask som är ännu bättre än denna basicbra men doften är som sagt så fruktgosig:)