Tvåspråkig beautyblogg, flerfaldig glädje. En episk & empirisk studie i läppstift, lödder, lack och en nattsvart katt. Kaksimiel..kielinen kauneusblogi. Sukellus lakkojen, saippuoiden, voiteiden, huulipunien, puutereiden ja yhden yönmustan Batman-kisun maailmaan.

onsdag 20 augusti 2008

NOTD: Lumene Natural Code: Party on


Trots att detta nagellack tillhör en sminkserie som är lanserad för ungdomar så tycker jag att nyansen känns vuxenvacker. Det är en burgundylila nyans som leker mellan olika nyanser som i plommonens mognad. Det känns väldigt skördetidsfint och passar till sensommaren och den nalkande höstbörjan. På nära håll och i starkare belysning (se bilden nedan) bjuder lacket på litet glitterkorn i olika lila, rosa och blå skiftningar, vackert tycker jag!

Penseln är lätt att jobba med, den känns nybörjarvänlig i och med att den är kort och stadig. Pigmenteringen är ok, inte heltäckande men i min bok ger det bara lacket en viss versatilitet; jag kan bära antingen en akvarellig men ändå mörk lila eller en djup violett på naglarna och det via samma butelj. Jag har blivit väldigt förtjust i dessa nya Lumenelack, det ska bli roligt att prova på Party on:s lillasyster Make Impact också!:)

p.s. Idag har det varit en paketorgie här hemma! Fyra feta leveranser låg på bordet då jag kom hem och mera borde det komma! Ja och ankomstavi kom det också! Tack snälla herr Post-Transvestit att du inte tog mitt Pret-tygunk!:D

12 kommentarer:

Linda sa...

åh vilken vacker nyans mmm!!

SminkJante sa...

Jag var faktiskt lite oroligt ett tag att Postis tagit paketen. Tur att de kom fram.

Lacket ser jättefint ut.

Badbomben sa...

Linda: Tack snälla! Lila rocks my world;D

SJ: Jag skulle ha gått bärsärk ifall det inte snart anlänt paket. Det var så roligt att hitta fyra tjockisar idag, phew:D

Tina sa...

Det där var en perfekt lila nyans tycker jag *springer ner till Kicks*
Måste ha en sån nuuuu!
Tack för tipset. :0)

Badbomben sa...

Tina: Månne det här är precis rätt nyans för såna med blek hy och rött hår?;D Det är i varje fall mitt favvolila för tillfället! Se upp så du inte ramlar på väg till Kicks!:)

inthemake sa...

Supersnyggt, sådär lite som olja i en vattenpöl ;)

Badbomben sa...

Inthemake: Tack rara! Tycker att den här är ett I-T-M-lack faktiskt;)

Johanna sa...

Sicken härlig färg! :)

Sminkan sa...

Riktigt vacker färg!!

Badbomben sa...

Johanna: Tack! Det är en fin lila tycker jag med:)

Sminkus: Tacks ka du ha sötis!:)

Ninni sa...

Vaddå ungdomar? I så fall är jag en ungdom! Jag är 38 år och jag tycker färgen är jättefin! Däremot gillar jag inte seriefigurer på produkter såsom Hello Kitty, sånt får andra hålla på med.

Badbomben sa...

Ninni: Nå 38 är annars också så gott som ungdom tycker jag:) Jag har ren läst utav andra finländare vad dom tycker om natural code: många tycker samma, vadå ungdomar. Många färger är väldigt smakliga för vuxnare men ändå trendiga och färgglada gunkoholics.